Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Balkánský burek

Výborné pečivo, které znáte z cest po Balkáně, je vyrobené z taženého těsta a můžete si vybrat z několika náplní podle vaší chuti. Balkánský burek vám udělá radost a připomene hezkou dovolenou.

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min Bez doby odpočívání těsta

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava, Bez doby odpočívání těsta)

16. 3. 2009 09:10

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie23 727 kJ / 5 671 kcal
Bílkoviny277,92 g
Tuky318,48 g
Vláknina27,30 g
Cholesterol 1,20 g
Sodík 911 mg
Sůl2,32 g
Sacharidy412,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

vybusna vybusna

16. 3. 2009 09:39

nuz marjanna...musis sa prisposobit jazykom okoliu a rodine...preto, to posobi tak chaoticky...ale rozhodne to neries...nenako sa s tym vysporiadame.;-)

Marjanna Marjanna

16. 3. 2009 09:34

ano,ano žijem v Slovinsku,ale mam manžela z Bosny takže som sa niečo naučila. Ich kuchyna je supiš a slovinska ani nie taka 'obyčajna' balkanska je lepšia hmmmmmmmmm len tie moje chyby pri pisani receptov pardoooooooon:-8:-D

vybusna vybusna

16. 3. 2009 09:23

marjanna ty zijes, pravdepodobne, niekde v krajine na balkane, pretoze mas obrovsku skusenost s balkanskymi jedlami...

Marjanna Marjanna

16. 3. 2009 09:20

boze voda ide do cesta a olej na potretie bochnikov ja som to uz polietla sory cesto sa robi len z vody a olej,ktory ostane sa ohreje a potieraž nim cesto na to plnku a potom hore potriet dufam,že uz som to jasnejsie napisala tie jazyky ma pokomolili pardonnnnnnnnnnnnn:-8

Marjanna Marjanna

16. 3. 2009 09:17

Približne vody asi 2.5dcl a oleja tak aby bolo pracovatelne priprav si po 3 dcl a pomaly,pomaly pridavaj aby sa s tym po sparcovani dalo fajnovo pracovat a rozvalkat na co najvvacsi kruh a co najtensiiiiiiii:-8skusim to neako premerat adopisem ok pa

maris maris

16. 3. 2009 09:14

Marjanno, můžeš, prosím, doplnit, aspoň přibližně, kolik té vody a oleje ?;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: burek burek recept burek se sýrem recept mlete maso recepty chorvatský burek recept na burek burek se syrem sýrový burek recept burek recepty na burek se sýrem burek těsto burek s mletým masem masovy burek testo na burek domaci burek burek s tvarohem jak se dělá burek recepty burek čevapi recept burek sýrový

Suroviny: mouka hladká, mouka polohrubá, voda, olej, maso hovězí mleté, cibule, vegeta, pepř mletý, tvaroh, vejce, smetana kysaná, sůl, jablko, cukr, skořice, pórek

TopRecepty.cz

Balkánský burek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BBKW