

Nugátoví sněhuláci
Suroviny 40 porcí
- 250 g sušeného mléka
- 250 g másla
- 250 g moučkového cukru
- na zdobení:
- čepičky z lentilek
- marcipán (jako nosík)
- čokoláda (rozpuštěná, na oči a knoflíky)
Postup přípravy receptu
Sušené mléko prosijeme s cukrem.
Do mísy přidáme změklé máslo.
Vypracujeme těsto, z kterého děláme sněhuláky.
Jako čepičku dáme lentilku, nosík uděláme z marcipánu, oči a knoflíky z rozpuštěné čokolády.
Dáme do košíčku.
Poznámka od kuchařky
Tento recept jsem našla na internetu, tak jsem ho vyzkoušela a měl úspěch.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Nugátoví sněhuláci
-
-
Možná, že jsi vyzkoušela, ale rozhodně nevyfotila, takže buď tak laskava a fotku odstraň, protože není toje
http://ona.idnes.cz/nugatovi-snehulacci-0lg-/recep... -
Hella: To sotva, základem nugátu jsou pražené ořechy nebo mandle
-
Hezký nápad.
To množství másla mě trochu mate... ale když jsi to vyzkoušela a funguje to... tak proč ne? + první bodík
Ale ten název je opravdu zavádějící. Nebo že by nugát mohl být bílý ?
-
Teď jsem se chtěla zeptat, proč nugátový? Jitka mě předběhla.
-
Nejde mi na rozum, že se zveřejní recept s takovými chybami
opravdu bída na všech frontách
-
Kde je nugát?!