Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 371 kJ / 1 523 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,51 g |
Tuky | 116,48 g |
Vláknina | 8,12 g |
Cholesterol | 262 mg |
Sodík | 1,07 g |
Sůl | 2,65 g |
Sacharidy | 14,75 g |
Postup přípravy
Jako příloha jsou vhodné opečené brambory, ale také houskový knedlík. Záleží pouze na chuti.
Zveřejněno 16. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kančí po cikánsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2o8j
Moje poznámka
Kančí po cikánsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2o8j
Nejnovější recepty
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 15 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 16 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 17 hodinami
Cuketová směs na topinky
Přidáno před 20 hodinami
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 17:10:14
Rajčatový salát
Přidáno 18. 7. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelné placky se sýrem
Matea před 9 hodinami
Jednoduchá meruňková bublanina
Violator před 9 hodinami
Kefírová rychlovka s ovocem
Eva.H.D. před 11 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Dana89 před 12 hodinami
Veselé muffinky
Natkaaa před 13 hodinami
Mořský Rumcajs
zdenda53 před 14 hodinami
Jadel ve slanině
majka.k před 14 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MichalP před 14 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Lela5774 před 15 hodinami
Tématické fráze:
kančí kýta po cikánsku,
kančí hlava,
kančí hlava recepty,
kančí plec recepty,
vepřová plec po cikánsku,
kančí,
kanci maso po cikansku,
kanči recepty,
slovník cigánský,
omáčka po cikánsku,
kančí recept,
kanči hlava recept,
kančí plec recept,
kančí plecko recepty,
kanec po cikánsku,
kančí maso,
kančí gu,
po cikánsku,
krkovice po cikansku,
krkovička po cikánsku
Suroviny:
plec kančí,
sádlo,
slanina anglická,
cibule,
česnek,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
kmín celý,
tymián,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
vývar masový
Komentáře (28)
A když jsme u toho názvu (dle EU) - že byl vývar s černým pivkem?
1974andrea: "Po cigánsky" sa volá každé jedlo, kde základom je kusisko mäsa a k tomu môžeš pridať všetko, čo máš po ruke a hlavne sa to pripravuje dlhšiu dobu.