Suroviny
Porce: 5-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 891 kJ / 2 842 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,00 g |
Tuky | 286,80 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 324 mg |
Sodík | 3,44 g |
Sůl | 8,40 g |
Sacharidy | 0,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bílý králík na černém Kozlovi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lmDj
Moje poznámka
Bílý králík na černém Kozlovi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lmDj
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 14 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 14 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 14 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 15 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 15 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kedlubnové zelí
Merylas před 21 minutami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 1 hodinou
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 16 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 17 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 19 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 20 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 20 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 21 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 21 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 21 hodinami
Tématické fráze:
recepty ládi hrušky 21.1.2015,
vtipný králík,
kralik na černém pivu,
recept kozel,
bílý králík,
recepty z králíka,
kralik na cernem pivu kozel,
králík nalozeny v pivu,
kozel bílý,
bile oko u kralika,
králík na bílo recept,
kozel recepty,
fotka biliho kralika,
kozel recept,
bíla tecka v oku králika,
tipi na recepty kozla,
humor pivu kozel
Suroviny:
králík,
bůček,
slanina uzená,
pivo černé,
koření provensálské,
koření na divočinu,
koření farmářské,
sůl,
česnek
Komentáře (12)
P.S. Když už bychom chtěli být detailisty, králík má bílé maso, nebo snad ne?
A recept bude OK.
Jinak, recept se mi líbí a až ho vyzkouším, tak buď přidám bod nebo ne. Tečka, puntík.
ladka fialka: