Gurmánské fazolky s rybími očky

Suroviny

500 g čerstvé zelené fazolky
2 stroužky česneku
1 konzerva rybích oček
trošku oleje
šťávu z 1/2 citronu
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Fazolky povaříme ve slané vodě 10 minut, dáme okapat a nakrájíme na kousky.

  2. Na pánev dáme rozehřát olej, přidáme česnek, nasekaná očka a chvilku podusíme, pak přidáme fazolky, sůl, pepř a dusíme ještě asi 5 minut, přidáme šťávu z citronu a ještě necháme asi 2 minuty na vařiči. Jídlo je chutné teplé. Podáváme s čerstvým pečivem.

Poznámka od kuchařky

výborná lehká letní večeře vonící dovolenou u moře

Komentáře k receptu Gurmánské fazolky s rybími očky

Tématické fráze: gurmánské recepty rybí očka jednohubky s rybima ockama rybí očka konzerva rybí očka v oleji gurmánská kuchařka domácí rybí očka salát zelené fazolky očka očky recepty na rybi ocka jednohubky s očkama rybí očka v konzerva fazole s očky recepty recepty s očky jednohubky s rybíma očkama recept nejlepší rybí očka slané fazolky s očkem recepty s rybíma očkama gurmanska vecere recept konzerva rybí očka