Gurmánské fazolky s rybími očky

jajine Kuchař: jajine

Ryby 3 názory

Suroviny

500 g čerstvé zelené fazolky
2 stroužky česneku
1 konzerva rybích oček
trošku oleje
šťávu z 1/2 citronu
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Fazolky povaříme ve slané vodě 10 minut, dáme okapat a nakrájíme na kousky.

  2. Na pánev dáme rozehřát olej, přidáme česnek, nasekaná očka a chvilku podusíme, pak přidáme fazolky, sůl, pepř a dusíme ještě asi 5 minut, přidáme šťávu z citronu a ještě necháme asi 2 minuty na vařiči. Jídlo je chutné teplé. Podáváme s čerstvým pečivem.

Poznámka

výborná lehká letní večeře vonící dovolenou u moře

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Gurmánské fazolky s rybími očky

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

  • cardanka cardanka

    jajine:-K jsem ráda, že Tě tu opět vidím:-K
    fazolky:-p jsou zdravé:yes:s česnekem jakpak by né a s očky vyzkoušíme;-)bodík letí hned, často nevracím se zpět;-):yes::-K

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    týý jo,tohle bude dobré zcela jistě:-!:yes::-p

    Odpovědět

Tématické fráze: gurmánské recepty rybí očka jednohubky s rybima ockama rybí očka v oleji rybí očka konzerva gurmánská kuchařka domácí rybí očka salát zelené fazolky očka očky recepty na rybi ocka recepty s očky jednohubky s rybíma očkama recept nejlepší rybí očka slané fazolky s očkem recepty s rybíma očkama gurmanska vecere recept konzerva rybí očka rybí očka recept čerstvé fazolky recepty fazolky čerstvé

Zapomněl/a jsem heslo