Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 939 kJ / 1 658 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,43 g |
Tuky | 29,73 g |
Vláknina | 19,20 g |
Cholesterol | 4 mg |
Sodík | 8,05 g |
Sůl | 20,00 g |
Sacharidy | 293,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Oblíbený chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wn6o
Moje poznámka
Oblíbený chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wn6o
Nejnovější recepty
Minimuffinky
Přidáno před 9 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 13 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 14 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kulajda se sušenými houbami
Moanka před 7 hodinami
Pečená bylinková vepřová kýta
Tomas_K před 8 hodinami
Sváteční maková bábovka
Eri86 před 9 hodinami
Svěží jahodový dort
Lauri74 před 9 hodinami
Jablečný koláč s ovesnými vločkami
Nikola73 před 10 hodinami
Chleba s vajíčkem - snídaně nebo večeře
bobnak před 10 hodinami
Kedlubny v sýrovém těstíčku
Sahula před 10 hodinami
Provensálská vepřová kýta
Monkrizova před 10 hodinami
Ovocný jogurťák
danila před 12 hodinami
Tématické fráze:
domácí chlé,
jaké koření do chleba,
chlebové koření recept,
chlé z domácí pekárny,
chlé,
top recepty chleba,
chlé z domácí pekárny recepty,
koření do chleba,
tiramisu snídaně s novou dnes recepty,
reepty,
recept na chlebové koření,
propadlý chléb z domácí pekárny,
propadlý chléb,
jake koreni do domaciho chleba,
žitný chléb recept,
oblíbený chleba z domácí pekárny,
oblibeny pečení chleba,
snídaně s novou dnes recepty 19.9,
celozrnný chléb bez míchání,
re epty
Suroviny:
voda,
podmáslí,
sůl,
cukr,
olej,
mouka hladká,
mouka žitná,
mouka celozrnna pšeničná,
droždí sušené,
kmín drcený,
koření chlebové,
semínka slunečnicová
Komentáře (12)
Teď už to vypadá dobře. Nevím jestli jsem se uklepla s moukou (mohla jsem se splést na váze) nebo je tady tekutin opravdu málo. Až bude upečeno tak zvážím výsledný bochník a porovnám to.