Kváskový pšenično - žitný chleba
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 212 kJ / 1 485 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,93 g |
Tuky | 7,98 g |
Vláknina | 22,74 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,81 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 297,93 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 6. 2016 21:29
15. 7. 2015 09:24
14. 7. 2015 14:06
14. 7. 2015 12:19
14. 7. 2015 12:18
http://nakup.itesco.cz/cs-CZ/Product/BrowseProduct...
14. 7. 2015 07:27
Chlebová mouka je nebělená a u nás se rozlišuje podle druhu obilí - na pšeničnou nebo žitnou chlebovou. Máte možnost takovou u vás koupit?
Ještě se zeptám kamaráda, co žil dlouhá léta v USA a chleba občas pekl - co se týká vašich tamnějších mouk, poradí určitě lépe. Potřebujete to vědět proto, že ještě budete péct (tj. podrobněji) nebo jen pro zajímavost?
14. 7. 2015 07:09
14. 7. 2015 06:23
V případě nespokojenosti doporučuji strejdu Google, ten poradí vždycky. Popř. upřesnit dotaz slušněji
14. 7. 2015 02:17
14. 7. 2015 02:05
13. 7. 2015 07:31
Kdybyste odpověď opravdu chtěl, četl byste - odpověděla jsem vám už ve druhé větě svého komentáře. Pokud já dobře četla - neptal jste se na mouku v USA Dál k vašemu hulvátskému komentu nemám (a ani nechci) co říct....
13. 7. 2015 07:08
http://internetovypredaj.sk/index.php?predaj-na-in...
http://www.mlyn-zrno.sk/page31.htm
A ešte z iného mlyna, kde v rozhovore nájdete aj vami chcené parametre chlebovej múky.
http://www.kajman.net/profi/104-mlyn-cerenany-ako-...
Takže rozdiel je, a cítiť to na chlebe.
Otázka je, kto hovorí zbytočne.
13. 7. 2015 00:07
12. 7. 2015 09:50
Jak píše Cathleen, chleba před 65 lety byl normální chleba, pečený z kvásku, který už dneska v supermarketech nekoupíte. Kváskový chleba Vám prodají maximálně jako specialitu, což je trochu postavené na hlavu, nemyslíte?
12. 7. 2015 07:29
Kdybyste pekl, věděl byste, že kromě chlebové existuje i mouka hladká (obyčejná) - ta tu vůbec není použitá. Toto JE normální chleba a pokud při celozrnných máte "v hubě písek nebo slámu", nejsou dobře upečeny - i celozrnný chleba se dá při troše péče upéct tak, že téměř nepoznáte, že celozrnná mouka použitá byla. Věřte mi, mám mnohokrát vyzkoušeno
Peču právě proto, abych jedla normální chleba.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 3 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 5 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Soufflé buchta
Přidáno 4. 5. 2024 06:45
Právě bylo uvařeno:
Babiččina rychlá kulajda
Rudischova uvařil před 32 minutami
Vepřové na rajčatech s rýží
Petra Dvor. uvařila před 48 minutami
Domácí Bounty
Petra Dvor. uvařil před 55 minutami
Kefírová buchta - rychlovka
vladkalejskova uvařil před 1 hodinou
Plněné papriky s omáčkou
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Výborný guláš z hlívy
helusa27 uvařila před 1 hodinou
České buchty
majka-24 uvařila před 1 hodinou
Zelný salát s mrkví a koprem
Petra Dvor. uvařila před 2 hodinami
Bramborová papilota s kuřecím a vepřovým masem (Živáňská)
MartinH71 uvařil před 2 hodinami
Špagety ala carbonara
AlesV uvařil před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: pšeničnožitný kváskový chléb pšenično žitny kvaskovy chleba kváskový chléb recept psenicno zitny chleb z kvasku pšenično žitný kváskový chléb rozdíl mezi žitnou a pšeničnou moukou psenično žitný chleb recept kvaskový chleba složení složení chleba kváskový chleba kvaskovy pšenično žitny chleb kváskový chleba-recept recept na kváskový chléb kváskový chleba recept žitný chléb recept jakou mouku na chleba chleba z pšeničného kvásku žitný chléb s kváskem pšenično žitný kváskový chléb recept žitný kváskový chléb
Suroviny: kvas žitný, mouka žitná chlebová, voda, voda, mouka žitná chlebová, mouka chlebová pšeničná, brambory, kmín drcený, sůl
Kváskový pšenično - žitný chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Axo9
23 názorů