Živáňská pochoutka v alobalu
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Energie | 13 881 kJ / 3 318 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 275,70 g |
Tuky | 131,02 g |
Vláknina | 46,60 g |
Cholesterol | 620 mg |
Sodík | 3,02 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 240,70 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 10. 2016 20:06
Astheart: TÁ pahreba....
28. 10. 2016 14:59
cecilka:
MirkaL:
Pahreb je žhavý popel, uhlíky.
MirkaL:
Pahreb je žhavý popel, uhlíky.
18. 8. 2015 03:30
MirkaL:Nie pahreb ale pahreba a je to, to žeravé, čo ostane po ohni .
Inak to vysvetliť neviem, ale, správny výraz sa dá nájsť aj Slovenko-Českom slovníku.
Inak to vysvetliť neviem, ale, správny výraz sa dá nájsť aj Slovenko-Českom slovníku.
18. 8. 2015 03:05
Co je to "pahreb"? Dekuji!
17. 8. 2015 11:28
Dá sa to robiť aj jednoduchšie: ak nechceme piecť živánsku v pahrebe, tak plech vystelieme alobalom , no ešte predtým: očistíme si asi 2 kg, zemiakov, nakrájame ich na cca 1 cm plátky, rovnako aj 3-4 cibule nakrájame na kolieska, slaninu na tenšie plátky, asi 1,5 kg krkovičky, prípadne pliecka tiež na plátky a ukladáme na plech-zemiaky,slanina, kolieska cibule, mäso, to opakujeme do spotrebovania surovín, solíme, no primerane, slanina môže byť dosť slaná a koreníme, nám stačí mleté čierne, rasca a mletá paprika. Zabalíme a pečieme. No ale pred pečením pridávam do pekáča aj asi 2 dl vody.
A v čom je to jednoduchšie? Netreba umývať kopu hrncov po restovaní mäsa a varení zemiakov a výsledok je rovnako dobrý
A v čom je to jednoduchšie? Netreba umývať kopu hrncov po restovaní mäsa a varení zemiakov a výsledok je rovnako dobrý
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 9 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 14 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 14 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 18 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 18 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Můj těstovinový salát s kuřecím masem
Jan Nemec uvařila před 6 hodinami
Rebarborový koláč
mikulas-mares uvařila před 6 hodinami
Kovbojské fazole
lenkavozihnojova uvařila před 7 hodinami
Palačinky na slano
Hanka99 uvařila před 8 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
lenkavozihnojova uvařila před 8 hodinami
Výborné lasagne
misak2 uvařila před 9 hodinami
Chléb babičky Elišky
magdalenka uvařila před 10 hodinami
Avokádo brownie
Hejhulka007 uvařila před 11 hodinami
Domácí chléb ze žitné a hladké pšeničné mouky
PetraSt uvařila před 12 hodinami
Rychlé bramborové knedlíky
mibrix uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít alobal při pečení? Matná a lesklá strana mají odlišné vlastnosti
Nejoblíbenější recepty a jídla ze slovenské kuchyně. Znáte kapustnicu, živáňskou nebo pagáče?
Živáňská pečeně na plechu: Dokonale šťavnatý mix chutí a vůní je jednoduchý na přípravu a nenáročný na nádobí
Další recepty
Tématické fráze: živánská krkovice v alobalu živáňská z krkovice v alobalu maso v alobale kapr po zivansku pahreb pahreba zivanska pochutka veprove po zivansku recept na zivansku v rure živanska zivanska krkovicka nejlepší živánská živanska valobalu zvanska v alobalu vepřová krkovice v alobalu veprova krkovice po zivansku živánská v pahrebe živanska v popelu recept živanská kapr po živáňská
Suroviny: panenka vepřová, klobása uzená, slanina uzená, cibule, brambory, olej, olej olivový, sůl, pepř černý, kmín celý
Živáňská pochoutka v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6jE7
5 názorů