Tagliatelle s fazolkami a masem

Těstoviny Doba přípravy: 20 minut 3 názory

Těstoviny Doba přípravy: 20 minut 3 názory

Suroviny

200 g Tagliatelle
100 g vepřové maso (i jíné)
100 g fazolky
zázvor
cibule
olej
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Tagliatelle dáme vařit dle návodu.

  2. Na oleji osmažíme fazolky a dáme je stranou. Poté na oleji osmažíme cibulku, přidáme na kostičky nebo nudličky nakrájené maso, zázvor, sůl, pepř a smažíme.

  3. Když je maso osmažené, přidáme fazolky a uvařené těstoviny. Už jen promícháme a můžeme podávat.

Poznámka od kuchařky

Samozřejmě můžeme dát i penne nebo fusilli. Rychlé, chutné, levné :)

Komentáře k receptu Tagliatelle s fazolkami a masem

Tématické fráze: tagliatelle s vepřovým masem tagliatelle s hovězím masem tagliatelle s kuřecím masem a houbami těstoviny s kuřecím masem a fazolkami těstoviny tagliatele s hovězím masem tagliatelle recepty s hovězím masem tagliatelle s žampiony a fazolkama tagliatelle receot s veprovym masem tagliatelle s vepřovým tagliatelle těstoviny s kuřecím masem a s fazolkami těstoviny s fazolkami a veořovým kuřecím masem tagliatelle se zelenymi fazolkami tagliatelle s nivovou omáčkou a masem těstoviny s fazolkami a vepřovým masem tagliatelle hovězím masem tagliatele s hovězim tagliatelle recepty těstoviny s fazolkami a kuřecím masem