Krůtí maso „zahalené do vůní Asie“

Vareniste.cz Kuchařka: Vareniste.cz

Drůbeží maso 0 názorů

Recept si neoblíbil žádný kuchař
Přidat další fotografii

Suroviny

130 g mletého krůtího masa
2 jarní cibulky
1 lžíce oleje
50 g žampionů
50 g červené čočky
1 lžíce zelené kari pasty
35 g pórku
Kůra z 1/2 limetky
1 lžíce limetkové šťávy
30 ml kokosového mléka
Drůbeží vývar na podlití
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Cibulky a pórek nakrájíme našikmo, žampiony na silnější plátky.

  2. Na pánvi rozpálíme olej, vložíme maso, kari pastu a promícháme. Necháme maso zatáhnout.

  3. Přidáme čočku, zeleninu a podlijeme vývarem. Pod poklicí dusíme, dokud čočka nezměkne. Občas promícháme, a pokud je třeba podlijeme vývarem. Tekutinu vyvaříme, přilijeme kokosové mléko a lehce prohřejeme.

Poznámka

Mé další recepty najdete na http://www.vareniste.cz

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 29 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Krůtí maso „zahalené do vůní Asie“

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: krútí maso asie krůtí maso recepty top recepty krůtí maso recepty z krutiho masa krůtí recept asie recepty-asie krůtí asie nejlepší kuchař z asie maso asie recept dobrota z asie krůtí maso v čočce

Zapomněl/a jsem heslo