Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 257 kJ / 540 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,27 g |
Tuky | 1,88 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 53 mg |
Sůl | 1,13 g |
Sacharidy | 115,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečená polenta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0PVy
Moje poznámka
Zapečená polenta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0PVy
Nejnovější recepty
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 1 hodinou
Veka z kefíru
Přidáno před 1 hodinou
Nejlepší povidla
Přidáno před 7 hodinami
Vepřová panenka na žampionech se špenátem
Přidáno před 10 hodinami
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 20 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohový koláč s ostružinami
A.dus před 25 minutami
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
monona před 33 minutami
Pomazánka z hokkaido dýně, s pažitkou a křenem
ZboSy před 53 minutami
Těsto na pizzu
Irenag před 1 hodinou
Hráškový krém z konzervy
Atairka před 1 hodinou
Housky nebo rohlíky
Ilunka před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Pajuse před 2 hodinami
Asijský salát s rýžovými nudlemi
TondaJ před 3 hodinami
Zdravé banánové palačinky ze dvou ingrediencí
Miloslavasejkorova před 3 hodinami
Chutné vafle
olivkao2015 před 3 hodinami
Tématické fráze:
zapečená polenta,
polenta recepty,
polenta recept,
polenta zapečená,
polenta,
recepty z polenty,
vaříme z polenty,
polenta základní recept,
vaříme polentu,
polenta s balkánským sýrem,
recept zapečená polenta,
polenta - zapečená,
recepty na polentu,
zapečená polenta recepty,
zapečená polenta recept,
zapékaná polenta,
recept z polenty,
jak vaříme polentu,
zapečená polenta s grilovanou zeleninou,
pečeme z polenty
Suroviny:
rajče cherry,
polenta instantní,
vývar zeleninový,
olej olivový,
sýr balkánský,
bazalka čerstvá,
sůl,
pepř
Komentáře (5)