Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 385 kJ / 4 155 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 426,10 g |
Tuky | 250,48 g |
Vláknina | 1,80 g |
Cholesterol | 2,33 g |
Sodík | 6,74 g |
Sůl | 16,46 g |
Sacharidy | 48,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí tajemství
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pg2p
Moje poznámka
Kuřecí tajemství
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pg2p
Nejnovější recepty
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Přidáno před 3 hodinami
Bábovka z cukety
Přidáno před 3 hodinami
Losos se žampiony a brokolici v asijské omáčce
Přidáno před 3 hodinami
Meruňková zmrzlina s tvarohem a toppingem
Přidáno před 14 hodinami
Meruňkový páj
Přidáno před 17 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jemná rybí pomazánka
Valis před 35 minutami
Rybí pomazánka moje
Valis před 36 minutami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Ilias před 46 minutami
Bramborový chleba III.
Jara24 před 3 hodinami
Mini Pavlova
MichaelaM před 4 hodinami
Šneci z listového těsta
Kava 2 před 12 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
AndreaAbb před 14 hodinami
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 16 hodinami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 17 hodinami
Tématické fráze:
na kolik stupnů pect kure,
na kolik stupnů se peče kuře,
kuřecí tajemství,
recepty z kurecích prs,
na kolik se pece kure,
na kolik péct kure,
recept na buchtičky se šodo,
na kolik stupnů pečeme kuře,
jak se peče kuře,
kuřecí prsa v bábovkové formě,
kureci rolada v bábovkové formě,
kuřecí prsa v srnčím hřbetu,
bábovka z kuřecího masa,
kuřecí roláda v bábovce,
kuřecí zapečené ve formě,
kuřecí maso v bábovkové formě,
na kolik pečeme kuře,
kuřecí prsa v bábovce,
kuřecí roláda bez rolování,
na kolik stupnu pect kureci prsa
Suroviny:
slanina anglická,
prsa kuřecí,
sýr tvrdý,
vejce,
směs zeleninová mražená,
strouhanka,
sůl,
pepř,
petrželka
Komentáře (14)