Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 385 kJ / 4 155 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 426,10 g |
Tuky | 250,48 g |
Vláknina | 1,80 g |
Cholesterol | 2,33 g |
Sodík | 6,74 g |
Sůl | 16,46 g |
Sacharidy | 48,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí tajemství
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pg2p
Moje poznámka
Kuřecí tajemství
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pg2p
Nejnovější recepty
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 27 minutami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 13 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 13 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 13 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 13 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
Medvidek před 32 minutami
Italská rajčatová polévka
Bohunka37 před 46 minutami
Babiččina rychlá kulajda
olivka před 2 hodinami
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 14 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 14 hodinami
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 15 hodinami
Domácí kečup
zuzik8 před 16 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 16 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 16 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 16 hodinami
Tématické fráze:
na kolik stupnů pect kure,
na kolik stupnů se peče kuře,
kuřecí tajemství,
recepty z kurecích prs,
na kolik se pece kure,
na kolik péct kure,
recept na buchtičky se šodo,
na kolik stupnů pečeme kuře,
jak se peče kuře,
kuřecí prsa v bábovkové formě,
kureci rolada v bábovkové formě,
kuřecí prsa v srnčím hřbetu,
bábovka z kuřecího masa,
kuřecí roláda v bábovce,
kuřecí zapečené ve formě,
kuřecí maso v bábovkové formě,
na kolik pečeme kuře,
kuřecí prsa v bábovce,
kuřecí roláda bez rolování,
na kolik stupnu pect kureci prsa
Suroviny:
slanina anglická,
prsa kuřecí,
sýr tvrdý,
vejce,
směs zeleninová mražená,
strouhanka,
sůl,
pepř,
petrželka
Komentáře (14)