Pappardelle s hráškovo - mátovým pestem

Susa Kuchařka: Susa

Těstoviny 0 názorů

Suroviny

pappardelle (používám značku Pasta Culinaria)
1 hrnek rozmraženého hrášku
hrst vlašských ořechů
olivový olej
1 stroužek česneku
hrst mátových lístků
1/2 hrnku strouhaného parmezánu
sůl
čerstvě mletý pepř (dle potřeby)
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Do osolené vroucí vody vložíme těstoviny a necháme je vařit.

  2. Mezitím si připravíme pesto. Do mixéru nasypeme hrášek, ořechy, česnek, mátu, parmezán a začneme mixovat. Během mixování postupně přiléváme olivový olej. Vznikne nám hladké a jemné pesto. V případě potřeby ho dochutíme solí a čerstvě mletým pepřem.

  3. Pesto smícháme s uvařenými těstovinami a můžeme podávat.

Poznámka

Mé další recepty najdete na http://cookingwithsusa.blogspot.cz/

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 71 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pappardelle s hráškovo - mátovým pestem

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: těstoviny s mátovým pestem hraskovo matove pyree těstoviny s hrachovým pyre hraskovo matove pyre pappandelle pasta