Svěží makrelová pomazánka

Tabita Kuchař: Tabita

Doba přípravy: 10 min Pomazánky 2 názory

Suroviny

uzený makrelový filet
zakysaná smetana
lahůdková cibulka
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Filet nakrájíme na malé kousky, vybereme při tom případné kosti.

  2. Zamícháme se zakysanou smetanou, přidáme na kolečka nakrájenou cibulku i s natí, dosolíme, dopepříme a servírujeme na tmavém třeba slunečnicovém chlebě.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Svěží makrelová pomazánka

  • Dajda Dajda

    Taky mám ráda kombinaci uzená ryba, lahůdková cibulka a nějaký mléčný výrobek (žervé, lučina), vyzkouším tedy i zakysanou smetanu. :yes:

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    Veľmi dobrá pomazánka. ;-) :yes: Jednoduchá, ale skutočne dobrá. ;-)

    Odpovědět

Tématické fráze: makrelová pomazánka makrelová pomazánka recept makrelový salát, pomazáka makrelová pomazánka se zakysanourecept pomazánka makrelová z konzervy makrelová pomazánka s mrkvi makrelový salát