Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 618 kJ / 1 104 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,72 g |
Tuky | 53,42 g |
Vláknina | 22,34 g |
Cholesterol | 245 mg |
Sodík | 3,03 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 103,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buřtgulášek z točeňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZNXE
Moje poznámka
Buřtgulášek z točeňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZNXE
Nejnovější recepty
Kuřecí karí
Přidáno před 46 minutami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno před 9 hodinami
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 18 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno 15. 9. 2025 10:13:03
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno 15. 9. 2025 08:44:53
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno 15. 9. 2025 08:31:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečné koláče
macchinhtri030 před 26 minutami
Treska na másle
Houmicek před 1 hodinou
"Gulášovka"z cukety
Jaruskaa před 3 hodinami
Polévka z červené čočky se slaninou a hruškou
kokronilla před 4 hodinami
Pečená rajčatová směs
Marfyk před 6 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 18 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 19 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 19 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 19 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 20 hodinami
Tématické fráze:
recept tocenak,
buřtguláš se se šlehačkou,
bu?tgul? pouze ze sal?mu,
naložený salám,
bramborovy gulas z točenaku,
buřtguláš ze slovenského salámu,
šoupni mě ho tam,
dobrý buřtgulášek,
točený salám naložený,
naložený toceny salám,
točený salám s bramborami recept
Suroviny:
brambory,
cibule,
česnek,
salám točený,
olej,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
sůl,
pepř,
majoránka,
voda
Komentáře (16)
už jsem přečetla ale také jsem četla příspěvek - tedy komentář od Aničky Kocíkové - majoránku nakonec, zahustí strouhaným bramborem, majoránka a česnek až na konec, ale pytlík červ. papriky - no, nevím, ale je to vaše volba, takže to bude asi u vás dobré, u nás by to asi nebylo ono, ale to už záleží na vaší chuti, že
Dělávám velice podobně.Když nemám"točeňák"nahradím např.párkem.Jen majoránku a prolisovaný česnek dávám cca 3minuty před koncem.A aby byl guláš hustější,tak po 10minutách vaření přidám 1 najemno nastrouhanou bramboru a dovařím.
Petra:k té sladké paprice se v tomto receptu přidává ještě lžička pálivé papriky,mě toto celkové množství příjde akorát
Máte pravdu, že bez papriky by to nejen že nebylo ono, ale ani by to nešlo
Zkuste třeba příště dát tu majoránku nakonec, nebo část během vaření a část až vypnete plotýnku, třeba poznáte ten rozdíl :)
Sto lidí, sto buřtgulášů, docela bych ten váš ochutnala, ze zvědavosti :)
Ostatní je na chuti každého, pro mě např. chybí zahuštění a přebývá česnek....