Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 207 kJ / 1 483 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,20 g |
| Tuky | 135,37 g |
| Vláknina | 16,80 g |
| Cholesterol | 115 mg |
| Sodík | 2,03 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 29,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špikované srdce po burgundsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KO6M
Moje poznámka
Špikované srdce po burgundsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KO6M
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 21 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno 25. 12. 2025 18:13:53
Sladké snídaňové briošky
Přidáno 25. 12. 2025 17:48:09
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno 25. 12. 2025 17:18:18
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno 25. 12. 2025 15:36:31
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční poleno
Slaninova.L. před 10 hodinami
Sváteční kakao
Kajkajak před 10 hodinami
Polévka ze zbylé čočky
Vaha 1972 před 10 hodinami
Bramborová pomazánka
Kamuna před 11 hodinami
Sýrová kolečka
zonoro před 12 hodinami
Panenkové medailonky se žampionovou omáčkou
knihomolka před 15 hodinami
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 16 hodinami
Tvarohová štola
Petra.J. před 17 hodinami
Vánočka s mandlemi a rozinkami po sto prvé
Pavlinaa před 17 hodinami
Těsto na bramborové knedlíky
lenka64892 před 17 hodinami
Tématické fráze:
kapr po burgunsku,
jak dlouho vařit vepřové srdce,
hovězí po burgunsku,
vepřové po burgundsku,
jak dlouho vařit srdce,
hovězí srdce po burgundsku,
jak uvařit vepřove srdce,
vaříme srdce,
jak dlouho se vaří vepřové srdce,
vepřové srdce,
jak dlouho vařit hovězí srdce,
vaříme srdce na slanině,
hovězí po burgundsku,
srdce na slanině,
hovězí srdce na slanině,
jak dlouho vařit vnitřnosti,
burgunsky gulas,
vařime z vnitřnosti,
vaříme vepřové srdce,
guláš po burgunsku
Suroviny:
srdce vepřové,
cibule,
masox,
slanina uzená,
sádlo,
víno červené,
koření nové koření,
sůl,
pepř,
koření hřebíček,
tymián,
ořech muškátový,
mouka hrubá,
sůl,
pepř
Komentáře (6)