Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Béřovický králík

Králičí maso je jemné a dietní. Má téměř všestranné možnosti kuchyňské úpravy. Béřovický králík je naložený do marinády a pak upečený. Je to na našich stránkách velmi oblíbený recept. Není složitý, takže ho zvládne téměř každý.

Hodnocení receptu je 4,9 (80×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 120 min bez doby marinování

150 min (30 min příprava + 120 min tepelná úprava, bez doby marinování)

19. 4. 2009 18:57

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Nutriční hodnoty

Energie8 292 kJ / 1 982 kcal
Bílkoviny4,80 g
Tuky203,67 g
Vláknina13,33 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,44 g
Sůl8,53 g
Sacharidy29,48 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept jsem asi před rokem objevila na Receptech.cz, kde není uveden autor. Je to, aspoň pro mne, nejlepší úprava králíka, jakou jsem kdy jedla.

Foto přidávám - zatím jen naložené maso.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

niky

24. 4. 2014 11:19

jak dlouho pecete a na kolik stupnu?

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 4. 2014 22:20

jasikor: Děkuji, je to super králík, taky ho máme moc rádi :-)

jasikor

13. 4. 2014 22:15

VÝBORNÝ RECEPT :yes:, přidávám bodík :-))

Valentina1607

28. 3. 2014 12:02

Miluju tento recept :-K děláme s knedlíkem a se smetanou ale i z vepřového je to lahoda:-p vřele doporučuji :yes::yes::yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 3. 2014 16:41

Pavli, díky za fotku. Jak se tak dívám, kam se na tebe hrabu! :-D;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 2. 2014 18:26

Jirka: Červené víno já osobně ne, ale tymián bych zkusila;-)

Jirka

6. 2. 2014 16:33

opakovaně tohoto králíka děláme, ale vylepšujeme ho podlitím červeného vína a přidáním čerstvého tymiánu a rozmarýnu.

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 2. 2014 17:57

evuska:Děkuji ;-)

evuska

5. 2. 2014 17:43

dávám bodík + moc moc dobré, dělala jsem v neděli k obědu s brambůrkama z trouby a výtečné...:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 11. 2013 11:39

adela: No, to není divné. Všimni si datumu přidání-19.04.2009 a mé poznámky.

adela

2. 11. 2013 11:16

to je divny ten recept maj i na minibazaru:-O

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 4. 2013 20:57

eliss: Nejen dobře vaříš, ale i fotíš!:-)) Moc děkuji!!

eliss eliss

3. 4. 2013 20:47

Jana Remkova:
Tak fotečka přidána, vařím asi líp, než fotím, ale pro představu snad stačí :-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 3. 2013 20:51

eliss: Budu moc ráda;-)

eliss eliss

25. 3. 2013 20:07

Tenhle recept jsem dostala před mnoha lety od kamarádky, opravdu nejlepší králičí dobrůtka. :yes: Já ho peču o velikonocích k nádivce + co nejmenší, nebo půlené brambory uvařené ve slupce,jemně opečené na másle s čerstvým špenátem.Vřele doporučuji:-)Najdu fotečku a přidám.

1 2 3 4 5 6 9

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nejlepší recepty z králíka králík recepty nejlepší recept na králíka králík nejlepší recepty na králíka jak nalozit kralika recept na králíka recepty z králíka úprava králíka králík naložený v marinádě králík recept nejlepsi kralik recepty na králíka králík recepty bezkonkurenční úprava králíka - recepty beřkovický králík recept králík recepty na úpravu králíka top recepty králík recepty králík

Suroviny: olej, sůl, kečup sladký, hořčice, pepř, paprika sušená sladká, cibule, česnek, maso králičí

TopRecepty.cz

Béřovický králík

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X6YA