Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborovo - tuřínový nákyp

Hodnocení receptu je 4,1 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

25. 1. 2016 15:51

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie6 538 kJ / 1 563 kcal
Bílkoviny66,49 g
Tuky21,66 g
Vláknina43,18 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 319 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy254,38 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala (moderátorka)

26. 1. 2016 14:16

Marri: Nahoře vedle názvu máš Upravit, můžeš své recepty opravovat, pokud potřebuješ.
Nechci se hádat:-), ale myslím, že včerejší název zněl Tuřínový nákyp. Pamatuju si to, taky jsem se v duchu divila, proč tuřínový, když je tam tuřínu jen kousíček proti bramborům ;-)

Marri Marri

26. 1. 2016 14:16

spagetka: tak toho jsem si všimla až ted, nicmene nazev jsem skutecne nemenila a menit nebudu. Děkuji :-K:yes::-K

Marri Marri

26. 1. 2016 14:15

Dělala jsem to tak, jak mi byl dán recept, kdybych to nazvala "sekaná" bude to zle, že to není sekaná, že sekaná je z masa. Kdybych to nazvala "zapečené brambory" bude to zle, protože to je umixovane a ne jako klasické brambory. Kdybych to nazvala koláč, budete zle, že to není koláč, že koláč je takový a onaký. Kdybych to nazvala "chlebíček", bude kritika, že tam není třeba mouka a že to a ono, víte, každému se nezavděčíte, a kdo chce, na VŠEM si najde něco ke kritice. Tak to nevařte :) nejezte.

Bramborovo značí, že recept bude z brambor, co si kdo přídá, to je už na jeho vlastní chuti.

Omlouvám se za špatný recept, špatné složení a špatny název.....ale bylo to výborný :)

:-K:-K :-*

spagetka spagetka

26. 1. 2016 14:15

Marri: můžeš změnit název, když si rozklikneš UPRAVIT, mně se zdálo, že je název stejný, jak jsem včera odpoledne ten recept viděla, ale nechtěla jsem se zbytečně dohadovat ;-);-)

Marri Marri

26. 1. 2016 14:12

zizala:název to má stále stejný, to snad ani měnit nejde, ne?

zizala zizala (moderátorka)

26. 1. 2016 14:01

spagetka: Ten název zněl původně jinak ;-)

spagetka spagetka

26. 1. 2016 13:14

madlina: proto je také na prvním místě uvedeno "bramborovo"
I když já bych taky přidala víc tuřínu. Anýz já osobně ne.
I tak dobrý nápad :yes::yes:

madlina

26. 1. 2016 13:08

Ale tohle není nákyp, navíc je to téměř ze samých brambor.

Jitkas

25. 1. 2016 22:16

Turinovy nakyp by melo byt neco, kde na prvnim miste jako surovina prevlada turin, tady je vice vseho ostatniho a turinu nejmene.
Nehlede na to, ze pod pojmem "nakyp", bych si predstavovala neco jineho...

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 1. 2016 17:50

Jéé, to bude dobrota!!! Dobrý tip na jídlo s tuřínem :-):yes:

Marri Marri

25. 1. 2016 17:11

hosta:no to jsem myslela, že uvařený je jak brambory, syrovy je jak ta kedlubna no

hosta hosta

25. 1. 2016 17:09

Zajímavé - já bych asi ten tuřín nevařila, jen ho najemno ustrouhala a dala ho výrazně více - a že je jak brambory? No, syrový mi spíš připadá něco mezi ředkvičkou a kedlubnou;-). Ale i tak - hezký recept, možná bez anýzu.:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: náhrada brambor bramborovy nakyp recept jak zpracovat tuřín bramborový nákyp tuřínové karbanátky recepty náhrada ta brambory náhrada za brambory tuřínové recepty recepty co potrebujes do bramboraku testa

Suroviny: mléko sojové, cibule, česnek sušený, paprika sušená sladká, kmín celý, pepř, anýz, koření kari, sůl himalájská, vejce, maso uzené, brambory, tuřín, mouka špaldová hrubá, solamyl

TopRecepty.cz

Bramborovo - tuřínový nákyp

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WX5X