Bramborové měsíčky pečené s rajčátky a hrozny

Bramborová jídla Doba přípravy: 40 minut 1 názor

Bramborová jídla Doba přípravy: 40 minut 1 názor

Suroviny 4 porce

600 g menších brambor
200 g cherry rajčátek
200 g kuliček bílého hroznového vína
sůl
pepř
olivový olej

Postup přípravy receptu

  1. Brambory dobře vydrhneme ve vodě, neoloupané nakrájíme na měsíčky, osolíme a opepříme. Na plech vymazaný olejem vsypeme bramborové měsíčky, postříkáme je olejem a ve vyhřáté troubě necháme asi 20 - 25 minut péct.

  2. Plech vyndáme, ke skoro pečeným bramborám přidáme rajčátka a bobule vína a plech vrátíme ještě asi na 5 - 8 minut do trouby.

  3. Podáváme jako přílohu k přírodně upraveným steakům nebo grilovanému masu.

  4. Jídlo nejen pěkně barevně vypadá, ale tato kombinace i výborně chutná.

Poznámka od kuchařky

Recept mám od svého kamaráda :o), je to velký labužník.

Komentáře k receptu Bramborové měsíčky pečené s rajčátky a hrozny

Tématické fráze: bramborove mesicky bramborové měsíčky v troube kuře pečené na hroznech