Barevné makronky
Barevné makronky, jsou delikátnímy skvosty, které potěší nejen chuťové buňky, ale i oko. Perfektní na oslavy, jako sladká pozornost pro hosty, nebo jen jako malý rozmazlovací okamžik, který rozjasní každý den.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 21 149 kJ / 5 055 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 80,25 g |
| Tuky | 262,65 g |
| Vláknina | 27,50 g |
| Cholesterol | 250 mg |
| Sodík | 577 mg |
| Sůl | 1,35 g |
| Sacharidy | 578,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Barevné makronky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OzVQ
Moje poznámka
Barevné makronky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OzVQ
Nejnovější recepty
Linecké s marmeládou
Přidáno před 14 minutami
Medové perníčky
Přidáno před 1 hodinou
Hruškovo-perníkový koláč s tvarohem
Přidáno před 1 hodinou
Česnekový naan (indická placka)
Přidáno před 2 hodinami
Chia pudink à la jablečný štrúdl
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí směs se žampiony sypaná křenem
Přidáno před 2 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Knedlo vepřo zelo podle Václava Friče
Kudlajs před 12 minutami
Špekáčky na černém pivu se zeleninou
Slavista62 před 14 minutami
Karlovarský knedlík
mifka před 1 hodinou
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
terkanaty před 2 hodinami
Vietnamská polévka Pho Bo
Aikaterine před 3 hodinami
Měkoučké vánoční perníčky se škrobem
Evik.ka před 3 hodinami
Zapečené kuřecí cibulové řízky
wimra před 5 hodinami
Jablkový koláč z ořechového těsta
s.pelclova před 6 hodinami
Chlebáky (knedlíky z chleba)
zpravodaj1 před 9 hodinami
Tématické fráze:
náplň do makronek,
makronky recept,
náplně do makronek,
recept na makronky,
makronky,
pistáciové makronky,
makronky top recepty,
napln na makronky,
recept makronky,
naplne do macronek,
makronky recept sk,
makronka recept,
makronky recept na náplň,
makronky nápln,
náplň do makronek recept,
velikonoční linecké cukroví,
jak upéci makronky,
makronky příprava,
recept na makronku,
jak péci makronky
Suroviny:
mouka mandlová,
cukr moučkový,
cukr krupice,
voda,
bílek,
potravinářské barvivo,
čokoláda bílá,
šlehačka,
pistáciová pasta,
šlehačka,
čokoláda
Komentáře (6)
Pes je možná zakopán ve větě "Nechte chvilku stát, aby povrch makronek trochu oschl."
Povrch má být zaschlý tak, že se na dotek nelepí na prst. Někdy, záleží na více vlivech, to zasychání trvá 30 minut, ale rekord mám asi 7 hodin - pršelo
Osvědčilo se mi odstřihnout s papírem makronku a zkušedně ji dát upéci; opakovat po 1/2 hodině tak dlouho, až korpus vyběhne.