Suroviny
Porce: cca 40
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 658 kJ / 3 025 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,75 g |
Tuky | 163,74 g |
Vláknina | 11,25 g |
Cholesterol | 1,44 g |
Sodík | 563 mg |
Sůl | 1,24 g |
Sacharidy | 292,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Croquembouche s vanilkovou šlehačkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/43Q7
Moje poznámka
Croquembouche s vanilkovou šlehačkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/43Q7
Nejnovější recepty
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 4 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 4 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 4 hodinami
Bramborák s masovou haší
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená na houbové tarhoni v jednom pekáčku
Hankadr před 7 minutami
Maso po Sečuánsku
DagmaRaba před 10 minutami
Bábovka bez vajec
Vladour před 21 minutami
Jogurtový koláč s drobenkou
Noumik před 27 minutami
Klasický rybí salát ze zavináčů
ricci před 1 hodinou
Citronová bábovka
petr.bernatik@centrum.cz před 1 hodinou
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 5 hodinami
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 18 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 18 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 19 hodinami
Tématické fráze:
croquembouche,
karamelové nitě recept,
recept na karamelové nitě,
brre krem,
šlehačkova rolada bree,
impuls.cz recepty tvarohový moučník,
impuls.cz recepty moučník s tvarohem,
croquembouche zoufale manzelky,
nite z karamelu,
strikane koblizky,
vanilková bábovka se šlehačkou
Suroviny:
mléko,
voda,
máslo,
mouka hladká,
vejce,
cukr,
smetana,
cukr,
smeta-fix,
lusk vanilkový,
cukr
Komentáře (21)
(postava ze seriálu Zoufalé manželky, v jedné epizodě tvořila tento dezert a vždycky, když ho vidím, vzpomenu si na ni