Maso z mladého býčka na celeru
Suroviny
Porce: 5-6
Nutriční hodnoty
Energie | 6 696 kJ / 1 600 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 235,66 g |
Tuky | 45,82 g |
Vláknina | 36,75 g |
Cholesterol | 548 mg |
Sodík | 900 mg |
Sůl | 1,90 g |
Sacharidy | 49,05 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 59 minutami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 2 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 15 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 16 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 18 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Slané sýrové sušenky
okolobas uvařila před 1 hodinou
Kachní játra na zázvoru
kokronilla uvařila před 1 hodinou
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 12 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 12 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 13 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 13 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bufetový pochoutkový salát podle Ostravského gastrošefa: Recept z roku 1976 skvěle funguje dodnes
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: hovězí z mladého bycka hovězí z mladého býčka recept mladý býček hovězí kýta z mladého býka jaké je maso z bycka z mladeho bycka hovězí kýta z mladého býčka recept mladý býček recepty co uvařit z mladého býčka hovězí maso na celeru maso na celeru hovězí kýta z mladého býčka mladý býček gulas hovezi z bycka hovězí mladý býček kyta z bycka recepty z býčka mladý býček maso recepty maso z mladeho bička hovězí zadní z mladého býčka
Suroviny: maso hovězí, celer, cibule, česnek, kmín drcený, koření adžika, paprika sušená uzená, koření nové koření, bobkový list, ghee, sůl, pepř
Maso z mladého býčka na celeru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6Nnn
0 názorů