Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ohnivé cibulky v balsamikové redukci

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min

15 min (15 min příprava)

8. 7. 2012 11:55

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 563 kJ / 374 kcal
Bílkoviny5,52 g
Tuky12,28 g
Vláknina18,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,07 g
Sůl2,45 g
Sacharidy57,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Danca Danca

10. 2. 2013 16:23

Yanez: díky za poučení:-D

Yanez

10. 2. 2013 14:58

Recept je příliš složitý. Balsamiková redukce se dělá jednodušeji (jen balsamico a cukr) a hlavně samostatně - bez cibulek. Cibulky, nebo cokoliv jiného se pak redukcí přelijí při podávání. Balsamiková redukce má typickou, sladko-kyselou chuť a používá se na saláty, jako omáčka k rybám nebo masu.

rebeka rebeka

7. 9. 2012 15:23

:-O:-O tohle mi uniklo:-O jak mohlo:-//:-?:-D
vypadá to fantasticky:yes::yes: dělala jsem něco podobného, ale tak krásné to nebylo:-8;-) přidávám bodík a ukládám;-):-):yes:

Danca Danca

20. 7. 2012 11:23

Jana: tak to jsem opravdu nezkoušela, ale myslím, že za pokus by to určitě stálo.Každopádně to snad nemůže být nedobré....;-)

Jana

20. 7. 2012 10:51

Dobrý den, chtěla jsem se jen zeptat...je možné použít cibulky koupené v nálevu? Děkuji :-)

nofrona

16. 7. 2012 19:17

:-O:-O:-p:yes::yes:

Vanilka

15. 7. 2012 20:39

Krááááása!!!:-K

Danca Danca

11. 7. 2012 06:18

Kadlíku máš pravdu! Musela jsem to hned vyzkoušet a...není to špatné, ale je to přece jen "náhražka". Zkrátka příští rok budou cibulky na zahrádce kralovat;-). Jen nevím, jak to udělat, protože svoje místo tam musí mít i cuketa, okurky, rajčata, hřášek....:-D:-D No, a taky kytičky...http://www.toprecepty.cz/album.php?id=1658 :-K

Kadlik Kadlik

9. 7. 2012 10:10

velice zajímavé, efektní.... prostě bomba!:yes: myslím, že rozčtvrcené cibule by nebyly to pravé ořechové... Tohle je akorát na šalotku!!!

suslajda suslajda

9. 7. 2012 07:59

Tak to musí být ňamka určitě vyzkouším:yes::yes:+23

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

8. 7. 2012 22:45

:-p;-):yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

8. 7. 2012 20:45

Dávám velice ráda dvacítku-je to báječné:-K:-p+20:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 7. 2012 19:14

Ty brďo..:-O teda..to musí být žraso!!:-p:yes:

maris maris

8. 7. 2012 16:55

Moc se mi to líbí:-p:yes::yes:

Ivana Ch

8. 7. 2012 16:50

:-p:-p:-p:-p:-p:yes::yes::-K:-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: balsamikova omacka balsamico redukce jak zkaramelizovat cibulku cibulka k masu redukce omáčky redukce z balzamikového octa redukce k masu cibulky v balzamiku cibulky balsamico jak zkaramelizovat cibuli redukce balsamico balsamico redukce recept zkaramelizovat cibulku cibulky cibulka s balsamikem balsamico redukce recepty cibulka v balzamiku redukce sojova omáčka jak na redukci omáčky? jak skaramelizovat cibulku

Suroviny: cibulka, olej, cukr, omáčka sojová, ocet balsamiko, kečup sladký, omáčka chilli, voda

TopRecepty.cz

Ohnivé cibulky v balsamikové redukci

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kBLN