Fazolky po španělsku
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 9 940 kJ / 2 376 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,40 g |
Tuky | 20,07 g |
Vláknina | 63,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,70 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 462,73 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 9. 2016 08:01
7. 9. 2016 07:57
tejaja: ok
7. 9. 2016 05:52
Jana Remkova: Janka, prispôsob si to svojim potrebám. Žiaden recept nie je dogma, každý si môže upraviť poidľa seba. Ak by si robila s fazuľou, daj vedieť, aké to bolo.
7. 9. 2016 04:34
Jana Remkova: Troufnu si odpovědět za Terezku, prostě hrušky vynech, udělej jinak stejně. Jo a jsou to fazolové lusky Co tam přidat hrášek? Jasně že to už bude trošku jinak, ale do tvé dělenky to jde.
6. 9. 2016 19:47
Hruška nehruska, recept se mi moc líbí, ale hrušku přidat nemůžu. Ne, že by mi tam vadila, ale musím si to upravit do delenky. Můžu použít máslove bílé fazole ? Aha, teď se dívám, že to máš fazolové lusky, že?
5. 9. 2016 13:47
Jitkas: Opravdu s hruškou. V Španielsku som nikdy nebola, ale recept bol snáď pred 25 rokmi v nejakom časopise, mám výstrižok. A bol pod takým názvom, nemám dôvod ho meniť. Ostatne, kedysi bolo povedané, že o názvoch sa nemá špekulovať. Alebo to už neplatí? Mimochodom, tá hruška tam chuťovo sadne.
P.S. Ja nie som z tých, ktorí si vypomáhajú prekladačom a prekladajú recepty z cudzích jazykov. Sorry. Foto výstrižku prikladám.
P.S. Ja nie som z tých, ktorí si vypomáhajú prekladačom a prekladajú recepty z cudzích jazykov. Sorry. Foto výstrižku prikladám.
5. 9. 2016 11:39
Tejaja: Opravdu s hruskou?? Mne so to nezda, ve Spanelsku jsem zila, fazolky jsou tam obvykle jidlo a pripravuji se na mnoho zpusobu, ale s hruskou opravdu ne. Neni to chyba nejakeho "prekladu"??
Ve spanelstine se rajcata hruskoviteho tvaru nazyvaji tomates pera, tomates = rajcata , pera = hruska. . . . .
Ve spanelstine se rajcata hruskoviteho tvaru nazyvaji tomates pera, tomates = rajcata , pera = hruska. . . . .
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 3 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 5 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 6 minutami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 1 hodinou
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 2 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 3 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Fermentované nebo kvašené nápoje jsou velmi osvěžující a snadno je zvládneme vyrobit doma z ovoce nebo zeleniny
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
Jak využít fialky v kuchyni? Vyzkoušejte oblíbené tipy na zpracování violky vonné
Další recepty
Tématické fráze: fazole recept ja se pripravuji fazolky fazolové lusky po španělsku fazolové recepty fazolky recept hrách recepty jak upravit fazolky fazole recepty
Suroviny: fazolky zelené, brambory, rajče, hruška, kukuřice, cibule, vývar masový, česnek, olej, sůl, paprika sušená sladká, pepř
Fazolky po španělsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7BJy
7 názorů