Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fazolky po španělsku

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 940 kJ /
2 376 kcal
Bílkoviny56,40 g
Tuky20,07 g
Vláknina63,16 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,70 g
Sůl4,00 g
Sacharidy462,73 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji orestujeme nadrobno narezanú cibuľu, pridáme mletú papriku a prelisovaný cesnak. Premiešame. Krok 2: Vložíme na kocky nakrájané zemiaky. Osolíme, okoreníme a dusíme na slabom ohni 10 minút. Krok 3: Potom pridáme fazuľku, na kocky nakrájané hrušky a paradajky, podlejeme vývarom a dusíme domäkka. Krok 4: Nakoniec vsypeme kukuricu a necháme prejsť varom. Krok 5: Podávame s chlebom.
Môžeme „vylepšiť“ o opečený párok alebo klobásu.

Zveřejněno 5. 9. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazolky po španělsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7BJy

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazolky po španělsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7BJy

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Hruška nehruska, recept se mi moc líbí, ale hrušku přidat nemůžu. Ne, že by mi tam vadila, ale musím si to upravit do delenky. :-8 Můžu použít máslove bílé fazole ? Aha, teď se dívám, že to máš fazolové lusky, že?:-O

Jana Remkova: Janka, prispôsob si to svojim potrebám. Žiaden recept nie je dogma, každý si môže upraviť poidľa seba. Ak by si robila s fazuľou, daj vedieť, aké to bolo. ;-)

tejaja: ;-) ok :-)

Tejaja: Opravdu s hruskou?? Mne so to nezda, ve Spanelsku jsem zila, fazolky jsou tam obvykle jidlo a pripravuji se na mnoho zpusobu, ale s hruskou opravdu ne. Neni to chyba nejakeho "prekladu"??
Ve spanelstine se rajcata hruskoviteho tvaru nazyvaji tomates pera, tomates = rajcata , pera = hruska. . . . .

Jitkas: Opravdu s hruškou. V Španielsku som nikdy nebola, ale recept bol snáď pred 25 rokmi v nejakom časopise, mám výstrižok. A bol pod takým názvom, nemám dôvod ho meniť. Ostatne, kedysi bolo povedané, že o názvoch sa nemá špekulovať. Alebo to už neplatí? ;-) Mimochodom, tá hruška tam chuťovo sadne. ;-)
P.S. Ja nie som z tých, ktorí si vypomáhajú prekladačom a prekladajú recepty z cudzích jazykov. Sorry. Foto výstrižku prikladám.

Tématické fráze:
fazole recept, ja se pripravuji fazolky, fazolové lusky po španělsku, fazolové recepty, fazolky recept, hrách recepty, jak upravit fazolky, fazole recepty

Suroviny:
fazolky zelené, brambory, rajče, hruška, kukuřice, cibule, vývar masový, česnek, olej, sůl, paprika sušená sladká, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu