Postup přípravy
Krok 1: Na oleji zpěníme nakrájenou jarní cibulku. Přidáme nakrájenou kapustu a dusíme, než je měkká. V případě potřeby dolijeme vodu.
Krok 2: Klaso na čínu přidáme ke kapustě, promícháme a několik minut prohřejeme.
Krok 3: Bramborové gnocchi uvaříme podle návodu.
Krok 4: Směs ochutíme bylinkovou solí. Není jí potřeba moc, protože samo Klaso je už trochu ochucené. Smícháme s bramborovými gnocchi a podáváme.
Krok 5: Smícháme s bramborovými gnocchi a podáváme.
Zveřejněno 9. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Klaso kostky s kadeřavou kapustou a bramborovými gnocchi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pjop
Moje poznámka
Klaso kostky s kadeřavou kapustou a bramborovými gnocchi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pjop
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 7 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 12 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 15 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 17 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 3 hodinami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 7 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 9 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 9 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 9 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 9 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 10 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 12 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 13 hodinami
Tématické fráze:
kapusta kadeřavá - recepty,
kapusta kadeřavá recepty,
klaso směs,
klaso kostky na čínu,
gnocchi recepty,
klasa na čínu,
spenatovej zavin z bylinkovou omackou,
klaso jako cina
Suroviny:
kapusta,
cibulka jarní,
sůl bylinková,
gnocchi,
olej řepkový
Komentáře (1)