Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 481 kJ / 1 549 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,04 g |
Tuky | 150,66 g |
Vláknina | 8,31 g |
Cholesterol | 24 mg |
Sodík | 498 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 19,84 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ve hmoždíři rozdrtíme bazalku, česnek, piniová jádra a koření na jemnou pastu. Směs přendáme do misky a po troškách vmícháme olej.
Krok 2: Přidáme sýr, ještě jednou dobře promícháme a dochutíme pepřem.
Krok 3: Směs je také možné připravit v mixeru, postupujeme obdobně, olej přikapáváme až nakonec.
Zveřejněno 18. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Omáčka na těstoviny - pesto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5lq
Moje poznámka
Omáčka na těstoviny - pesto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5lq
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 13 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 14 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 16 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
káťa před 7 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 9 hodinami
Ostravská kapustnice
Kajkajak před 10 hodinami
Brambory s brynzou a smetanou
Ana_Kreb před 12 hodinami
Velikonoční hlavička
ivka315 před 13 hodinami
Zapečené žampiony s nivou
oligarda před 13 hodinami
Kedlubnové zelí
vanilj před 14 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
Denade před 15 hodinami
Vaječná pomazánka
Valis před 16 hodinami
Tématické fráze:
omáčka na těstoviny,
omacky na testoviny,
výroba bazalkového pesta,
bazalkové pesto s těstovinami,
bazalkové pesto použití,
jak vyrobit bazalkové pesto,
těstoviny s pestem recept,
balzamikové pesto,
bylinkové pesto recept,
omacky k testovinam,
omáčka k těstovinám,
jak používat bazalkové pesto,
bazalkové pesto využití,
avokádová omáčka na těstoviny,
těstoviny s omáčkou,
pesto a jeho použití,
omáčka s pestem,
nahrada parmazanu,
recepty omacky na testoviny,
recept omáčka na těstoviny
Suroviny:
bazalka čerstvá,
česnek,
ořechy piniové,
olej olivový,
parmazán,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (4)