Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 507 kJ / 360 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,24 g |
| Tuky | 15,30 g |
| Vláknina | 12,32 g |
| Cholesterol | 14 mg |
| Sodík | 22 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 25,50 g |
Postup přípravy
Na sádle osmažíme cibuli, přidáme červené kysané zelí, osolíme, posypeme kmínem, podlijeme červeným vínem a necháme vydusit. Podle chuti přidáme cukr a sůl. Krok 3: Maso pokrájíme a podáváme s červeným zelím a s domácím bramborovým knedlíkem.
Zveřejněno 29. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové ocásky pečené s bůčkem a vepřovými žebírky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n994
Moje poznámka
Vepřové ocásky pečené s bůčkem a vepřovými žebírky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n994
Nejnovější recepty
Kroupy se zelím, rajčaty a olivami po italsku
Přidáno před 3 hodinami
Vánoční hvězdičky s čokoládou
Přidáno před 12 hodinami
Kulajda podle maminky
Přidáno před 14 hodinami
Zeleninový kuskus s kuřecími medailonky
Přidáno před 14 hodinami
Langoše bez kynutí
Přidáno před 16 hodinami
Králičí placičky
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šátečky z mrkvového těsta
Matulova před 5 minutami
Petina žemlovka
Janicee před 8 minutami
Hrnková jablečná buchta s tvarohem
LenkaMahu před 1 hodinou
Hrníčkové vafle
Hana84 před 1 hodinou
Celozrnné placky z bramborové kaše
jaroko před 1 hodinou
Staročeská křenová polévka
mira68 před 3 hodinami
Utopenci
magdalenka před 3 hodinami
Lehké kardinálovy řezy
magdalenka před 3 hodinami
Guláš - pravý hospodský
magdalenka před 3 hodinami
Kachní prsíčka na pomerančích
[email protected] před 3 hodinami
Tématické fráze:
recept na vepřové pečené ocásky,
vepřová pečeně s buckem,
vepřová pečeně,
pečené vepřové ocásky,
vepřové ocásky,
recept na pečené vepřové ocasy,
pečený bůček s žebírky,
pecene vepr.ocasky,
vepřový ocas recepty,
recept na pecene buckove veprove maso recepty,
vepřové ocásky recept,
vepřová pečeně s buckem recept,
pečené vepřové bůček,
vepřové ocásky na červeném zelí,
recepty z vepřové vepřové ocásky,
jak upravit ocasky,
vepřové ocásky na víně,
ocasky z prasete,
vepřové ocásky na paprice,
vepřové ocasy
Suroviny:
sůl kouřová,
paprika sušená uzená,
česnek,
kmín celý,
pepř,
voda,
sádlo,
cibule,
zelí kysané červené,
víno červené,
sádlo,
cibule,
sůl,
kmín celý,
cukr
Komentáře (10)
Toto se vařilo (tedy až na tu kouřovou sůl a uzenou papriku) už před půl stoletím...
Z ocasů se odkrojilo libové a v So usmažilo v trojobalu
Zbytek se upekl na Ne oběd a zbylo i na další dny postudenu. Dnes by se to hrdě zovalo "Rillettes"