Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 507 kJ / 360 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,24 g |
| Tuky | 15,30 g |
| Vláknina | 12,32 g |
| Cholesterol | 14 mg |
| Sodík | 22 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 25,50 g |
Postup přípravy
Na sádle osmažíme cibuli, přidáme červené kysané zelí, osolíme, posypeme kmínem, podlijeme červeným vínem a necháme vydusit. Podle chuti přidáme cukr a sůl. Krok 3: Maso pokrájíme a podáváme s červeným zelím a s domácím bramborovým knedlíkem.
Zveřejněno 29. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové ocásky pečené s bůčkem a vepřovými žebírky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n994
Moje poznámka
Vepřové ocásky pečené s bůčkem a vepřovými žebírky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n994
Nejnovější recepty
Vlašské ořechy v karamelu
Přidáno před 1 hodinou
Jehněčí hřebínky s bylinkovou krustou podle Mirka Kaliny
Přidáno před 1 hodinou
Cizrna s dušenými houbami a zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Křehké kokosky
Přidáno před 11 hodinami
Křenová omáčka z čerstvého křenu
Přidáno před 13 hodinami
Kotleta s pečeným bramborem na rozmarýnu
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená dýně hokkaido s bramborami na bylinkách
Zlatka75 před 38 minutami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Petulice před 39 minutami
Krkovička po farářsku
Martinka11 před 42 minutami
Asijská smažená rýže se zeleninou a vejci
Palenka před 47 minutami
Krkovice pečená na bramborech
SimiZiky před 1 hodinou
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Svally_Krakonos před 1 hodinou
Kynutý makový závin
sedlaci před 2 hodinami
Langoše bez kynutí
u4285996806 před 4 hodinami
Arašídová kolečka s půlměsíčkem
cebulka26 před 11 hodinami
Tématické fráze:
recept na vepřové pečené ocásky,
vepřová pečeně s buckem,
vepřová pečeně,
pečené vepřové ocásky,
vepřové ocásky,
recept na pečené vepřové ocasy,
pečený bůček s žebírky,
pecene vepr.ocasky,
vepřový ocas recepty,
recept na pecene buckove veprove maso recepty,
vepřové ocásky recept,
vepřová pečeně s buckem recept,
pečené vepřové bůček,
vepřové ocásky na červeném zelí,
recepty z vepřové vepřové ocásky,
jak upravit ocasky,
vepřové ocásky na víně,
ocasky z prasete,
vepřové ocásky na paprice,
vepřové ocasy
Suroviny:
sůl kouřová,
paprika sušená uzená,
česnek,
kmín celý,
pepř,
voda,
sádlo,
cibule,
zelí kysané červené,
víno červené,
sádlo,
cibule,
sůl,
kmín celý,
cukr
Komentáře (10)
Toto se vařilo (tedy až na tu kouřovou sůl a uzenou papriku) už před půl stoletím...
Z ocasů se odkrojilo libové a v So usmažilo v trojobalu
Zbytek se upekl na Ne oběd a zbylo i na další dny postudenu. Dnes by se to hrdě zovalo "Rillettes"