Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové ocásky na česneku a bílém víně

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

1. 10. 2011 12:35

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota1 791 kJ / 428 kcal
Bílkoviny10,07 g
Tuky5,45 g
Vláknina2,40 g
Cholesterol0 mg
Sodík37 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy36,23 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: internetová kuchařka Instinktu (mírně upraveno)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

eva hubova

2. 10. 2011 02:18

K tomu není co dodat:-p:-p:-p:yes:+6

Eliza

1. 10. 2011 22:39

Špagulko, děkuju a vyzkoušej..:-K

Pokud se týče toho "podobného receptu", co sem někdo aktivně dodal... Ty recepty mají společné snad jen použité maso a víno k vytvoření omáčky - ovšem totálně rozdílného druhu, a to i barevně. I kdybychom se pohybovali pouze v kategoriích červené - bílé, tak to nesedí. Protože jednou je to červené, podruhé zas bílé. Pečení masa nasladko v coca-cole a ovocné zavařenině nemá nic společného s pečením za použití bílého vína, česneku a rozmarýnu...to si myslím já.:-) A co ostatní??

spagetka

1. 10. 2011 20:46

Téda Eliz, no to určitě musím udělat :-p:-p:yes::yes:

Eliza

1. 10. 2011 18:43

1974andrea: No, to se sice tak říká ;-), ale také se říká "v Praze je draze". Nemám moc srovnání, ale třeba s nájmy to tak určitě je...:-/ Ale to nic, svůj domov miluju a dobrovolně bych neměnila, asi jako skoro každý. :-K
Moc děkuju za zájem o recept a bodíky:-K:-K.

Colombo65

1. 10. 2011 13:24

:yes::yes::yes::-K

1974andrea

1. 10. 2011 13:03

Eliza:Jo, V Praze tam je blaze a Pražákům je hej... jak se říká:-D

Eliza

1. 10. 2011 12:55

Andrejko, u nás jsou dvakrát za týden a přece si neuříznou ostudu v centru Prahy...;-):yes:

1974andrea

1. 10. 2011 12:51

Á zase chvostíky, kde ty to maso pořád bereš? :-D Tady jsou farmáři jednou za uherák a žádná sláva:-(

rebeka

1. 10. 2011 12:47

Eliza:noo, tak ti díky..moooc jsi mi pomohla s výběrem:-(:-D:-D:-D;-)

Eliza

1. 10. 2011 12:45

rebeka::-D:-D:-K všechny jsou dobré...;-)

rebeka

1. 10. 2011 12:39

tak prrr, Eli:-!:-!:-! ocásky...to už je tvůj třetí recept na ně a já nevím, který dřív zrealisovat, až mi pan řezník zavolá, že má pro mě ocásky:-8:-D:yes:
tyhle vypadají taky skvěle:yes: a teď raď;-):-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: prasečí ocásky recept vepřové ocásky recept prasečí ocásky vepřové ocásky recepty veprove ocasky dračí ocásky veprove maso na vine vepřové na česneku dračí ocásky recept veprovy ocasek na cesneku maso na bílém víně vepřové na víně uzeny vepřovy ocasek recepty těstoviny s dračími ocásky vepřový ocásek vepřový ocásek recepty recept vepřové ocásky vepřový ocásek recept uzené ocásky recept vepřový uzený ocásek

Suroviny: ocas vepřový, česnek, víno bílé, vývar, rozmarýn čerstvý, mouka hladká, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Vepřové ocásky na česneku a bílém víně

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v9lM