Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí pizza

Pravověrní milovníci pizzy použijí na obložení korpusu sugo a originální suroviny. Pokud ale na dobrou a rychlou večeři čeká dětské osazenstvo, s povděkem přijme nekulatou pizzu s milovaným kečupem a obložené surovinami "co dům dal".

Hodnocení receptu je 4,4 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 15 min včetně doby kynutí

75 min (60 min příprava + 15 min tepelná úprava, včetně doby kynutí)

15. 6. 2009 09:52

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 532 kJ / 2 995 kcal
Bílkoviny210,28 g
Tuky104,75 g
Vláknina17,54 g
Cholesterol 462 mg
Sodík 5,99 g
Sůl14,35 g
Sacharidy295,61 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jako oblohu můžeme použít např. jen rajčata a papriky a máme verzi pro vegerariány.

Trochu exotiky vnese i kombinace šunka a ananas.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Mony

8. 8. 2009 13:26

mmmm....konecne se poradne napapkam....:P :-8

marenka.j

7. 7. 2009 11:45

Vysušená šunka bývá problémem i v restauracích, občas si objednáte klasiku, tedy šunkovou pizzu a pak vidíte tu ošklivou zcvrklou šunku na oné pizze.
Netuším, co je za tajemstvím, aby se toto nestávalo, ale já šunku vždy zasypu dostatečnou vrstvou sýru a šunka mi tak vysušená nepřijde.

Kačíí

6. 7. 2009 20:30

:-?Ten recept je BOŽÍ, ale potřebovala bych radu, nevím čím to je, ale vždy když dělám pizzu, šunka se mi na ní nějak vysuší. prosím poraď!!:-) dík

Verča

28. 6. 2009 14:06

Pizzu jsem vyzkoušela a je opravdu výborná. Dík za super recept:-))

HankaPu HankaPu

15. 6. 2009 20:11

Mařenko, no to je paráda, ten postup, to prostě nemá chybu:yes::yes::yes: a ta pizza bude taky určitě mňamka:yes::yes::-D +

Bibinka Bibinka

15. 6. 2009 11:24

Mařenko.J, no teda to je úplně vyčerpávající a dobře nafocenej postup;-) a už za ten je potřeba dát bodíka:yes:, tak ho tam máš je druhej;-)

suzanna

15. 6. 2009 10:14

mnam :-p a hlavne se mi libi ten "figl" s kynutim testa nad hrncem s horkou vodou :yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domaci pizza pizza recept domácí pizza recept recept na domácí pizzu recepty domaci pizza pizza domácí recept pizza výborná domácí pizza domaci pizza testo co dát na pizzu domaci piza recept domácí pizza domácí šunková pizza na plech jak udělat domácí pizzu domaci testo na pizzu top recepty pizza dobrá pizza recept domácí pizza na plech recepty pizza dobrá pizza

Suroviny: mouka hladká, droždí čerstvé, cukr, mléko, olej, olej, kečup sladký, česnek, koření oregáno, šunka, salám suchý, sýr strouhaný, rajče

TopRecepty.cz

Domácí pizza

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8qDW