Žampionový "tatarák"
Pikantní, kořeněná směs se žampiony, cibulí a česnekem je skvělou variantou tataráčku pro vegetariány. Žampionový tataráček se nebojíme výrazně ochutit a podáváme ho nejlépe s topinkou potřenou česnekem.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 636 kJ / 391 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,77 g |
Tuky | 25,28 g |
Vláknina | 15,02 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 512 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 23,40 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 1. 2022 13:04
Moje nervy, takýto krásny recept mi unikol!
15. 1. 2022 11:47
Dělám často, hlavně v létě, má vždy úspěch. Dělám pro návštěvy a vždy zjišťují z čeho to je a moc chutná.
30. 3. 2018 20:22
AlegroBravo: Jsem moc ráda, že recept nezklamal..děkuji..
30. 3. 2018 19:41
Chuťová fantazie. Přidávám se s pochvalou.
6. 6. 2017 20:31
katie11: Moc jste mně potěšila, děkuji..
6. 6. 2017 20:29
mika59: Dakujem, dneska som to robila ako omacku na zapecene zemiaky v supke, manzel si velmi pochutnal, krasny receptik, este raz dakujem :)
25. 5. 2017 21:13
katarina: Asi ano, ale bude to jako teplá pomazánka, my jsme to měli studené na teplé topince..ale určitě se to dá jíst teplé...
25. 5. 2017 20:56
dobry vecer, mam otazocku?mohlo by sa to podavat aj teple?
20. 5. 2017 11:16
Zdenka1: Zdeni děkuji za vyzkoušení a milou zprávu.. A ty díky Všem...
20. 5. 2017 07:11
Tatarák je moc dobrý a všem doma chutnal. Děkuji za zajímavý recept
17. 5. 2017 22:47
Jana Remkova: Jani díky za pěknou fotku i za vyzkoušení...
17. 5. 2017 22:11
Moc dobré, Mili, díky za recept a přidávám fotku, pokud nevadí .
17. 5. 2017 20:18
super a ooravdu bomba
17. 5. 2017 08:39
dávám do oblíbených
16. 5. 2017 19:58
mysulka: Děkuji Leni...
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 5 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 6 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 19 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 20 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 23 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno 1. 5. 2024 13:14
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí přírodní plátek
Ethnia uvařila před 1 hodinou
Znojemská omáčka s vepřovým masem
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
ZdeLena uvařila před 1 hodinou
Muffiny s ořechy a čokoládou
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Křupavé zapečené brambory
Fulda uvařila před 1 hodinou
Mleté maso s kolínky
kit731 uvařila před 2 hodinami
Cibulovo-česneková polévka s bramborami
tara23 uvařila před 2 hodinami
Orientální králík
pencovapetra uvařila před 3 hodinami
Dort Pavlova
28Monika uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pro žampiony nemusíme chodit do lesa, ale stačí vyrazit na nákup. Možná řešíme dilema - loupat či neloupat jejich hlavičky?
Jak snadno upéct topinky bez tuku. Nejoblíbenější způsoby pečení topinek
Pokud milujete tatarský biftek, můžete dražší hovězí maso nahradit levnými variantami a připravit falešný tatarák
Další recepty
Tématické fráze: žampiony recepty top recepty žampiony houbovy tatarak žampionovy-tatarak žampionový tataráček žampion recepty tatarákze žampionů houbový tatrák žampiony recept žampionový tatarrák tataraček z žampionu tatarák žempionovy tatarák tatarák recept rajský tatarak zampioovy tatarak zampilnytatarak tatarak recepty žampionové recepty tatarák z rajských
Suroviny: žampióny, cibule šalotka, česnek, protlak rajčatový, kečup sladký, hořčice pikantní, paprika sušená sladká, omáčka worcesterová, tabasco, sůl, pepř mletý, kmín mletý, olej,
Žampionový "tatarák"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mq8O
19 názorů