Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 808 kJ / 432 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,81 g |
Tuky | 3,91 g |
Vláknina | 4,66 g |
Cholesterol | 175 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,49 g |
Sacharidy | 14,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 6. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí perkelt se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2pWK
Moje poznámka
Krůtí perkelt se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2pWK
Nejnovější recepty
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 2 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 2 hodinami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa
Přidáno před 4 hodinami
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí rizoto
MarketaAn před 3 minutami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 1 hodinou
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 3 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 4 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 5 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 5 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 6 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 6 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 6 hodinami
Tématické fráze:
krůtí perkelt,
krůtí guláš se zeleninou,
perkelt z krutiho masa,
krutí perklet,
krůti se zeleninou,
krůtí guláš videorecept,
kruti perkelt s rýží,
krútí zeleninový guláš,
krůtí perkel,
recepty krůtí perkelt,
krůtí perkelt recept,
recept perkelt z krůtího masa,
recepty krůtí guláš se zeleninou,
noky a krůtí maso,
krůtí maso bez kůže recept,
guláš-perkelt,
pikantní krutí stejk se zeleninou,
kruti perkelt ryže,
kachni perkelt,
perkelt z z krůtího masa
Suroviny:
maso krůtí,
cibule,
mouka hladká,
vývar,
paprika sušená sladká,
kmín celý,
cibulka jarní,
sůl,
zelenina
Komentáře (2)