Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 808 kJ / 432 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,81 g |
Tuky | 3,91 g |
Vláknina | 4,66 g |
Cholesterol | 175 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,49 g |
Sacharidy | 14,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 6. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí perkelt se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2pWK
Moje poznámka
Krůtí perkelt se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2pWK
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 3 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 19 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 19 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 23 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 36 minutami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 39 minutami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 3 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 3 hodinami
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 3 hodinami
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 4 hodinami
Krkovička po farářsku
Tamarilka před 4 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
alus.s před 5 hodinami
Cikánské řízky
hd.monthy před 5 hodinami
Pečená švestková povidla
Katerain před 6 hodinami
Tématické fráze:
krůtí perkelt,
krůtí guláš se zeleninou,
perkelt z krutiho masa,
krutí perklet,
krůti se zeleninou,
krůtí guláš videorecept,
kruti perkelt s rýží,
krútí zeleninový guláš,
krůtí perkel,
recepty krůtí perkelt,
krůtí perkelt recept,
recept perkelt z krůtího masa,
recepty krůtí guláš se zeleninou,
noky a krůtí maso,
krůtí maso bez kůže recept,
guláš-perkelt,
pikantní krutí stejk se zeleninou,
kruti perkelt ryže,
kachni perkelt,
perkelt z z krůtího masa
Suroviny:
maso krůtí,
cibule,
mouka hladká,
vývar,
paprika sušená sladká,
kmín celý,
cibulka jarní,
sůl,
zelenina
Komentáře (2)