Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 808 kJ / 432 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,81 g |
Tuky | 3,91 g |
Vláknina | 4,66 g |
Cholesterol | 175 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,49 g |
Sacharidy | 14,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 6. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí perkelt se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2pWK
Moje poznámka
Krůtí perkelt se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2pWK
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 3 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 14 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 18 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 22 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 58 minutami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 1 hodinou
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 3 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 3 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 12 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 12 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 16 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 16 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 18 hodinami
Tématické fráze:
krůtí perkelt,
krůtí guláš se zeleninou,
perkelt z krutiho masa,
krutí perklet,
krůti se zeleninou,
krůtí guláš videorecept,
kruti perkelt s rýží,
krútí zeleninový guláš,
krůtí perkel,
recepty krůtí perkelt,
krůtí perkelt recept,
recept perkelt z krůtího masa,
recepty krůtí guláš se zeleninou,
noky a krůtí maso,
krůtí maso bez kůže recept,
guláš-perkelt,
pikantní krutí stejk se zeleninou,
kruti perkelt ryže,
kachni perkelt,
perkelt z z krůtího masa
Suroviny:
maso krůtí,
cibule,
mouka hladká,
vývar,
paprika sušená sladká,
kmín celý,
cibulka jarní,
sůl,
zelenina
Komentáře (1)