Postup přípravy
Krok 1: Brambory uvaříme ve slupce a propláchneme studenou vodou. Když jsou brambory chladné, oloupeme, nastrouháme nahrubo, stejně tak nastrouháme pórek (nebo velkou cibuli) a osolíme. Přidáme nastrouhaný sýr a nakrájenou slaninu
Krok 2: Promícháme. Mokrou rukou uděláme placičky. Na pánvi rozehřejeme máslo a olej. Placičky smažíme dozlatova. Během smažení placičky více přitlačíme k pánvi a osmažíme i z druhé strany.
Zveřejněno 12. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švýcarské rösti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2pVv
Moje poznámka
Švýcarské rösti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2pVv
Nejnovější recepty
Smažená cuketa se salámem
Přidáno před 6 hodinami
Pórkové rizoto podle Pohlreicha
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové krokety
Přidáno před 14 hodinami
Hrušková marmeláda
Přidáno 18. 8. 2025 17:03:01
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno 18. 8. 2025 09:06:07
Líné koláče
Přidáno 18. 8. 2025 05:03:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťavnatý špendlíkový koláč s tvarohem
DitaB před 53 minutami
Salát s mozzarellou a kuřecím masem
bittmanv před 1 hodinou
Nudle s tvarohem a jablky
brtna před 1 hodinou
Pomazánka ze smažených vajíček
brtna před 1 hodinou
Tapiokový pudink s lesními plody
ha.ry před 1 hodinou
Kváskové housky, rohlíky, pečivo
Zorrolady před 3 hodinami
Cuketová polévka krémová
Bretik před 3 hodinami
Kvašená cuketa
Bretik před 3 hodinami
Zapékaná cuketa na plech
Bretik před 3 hodinami
Rychlý cuketový guláš
Bretik před 3 hodinami
Tématické fráze:
svycarske rosti,
recept na švýcarské rosti,
rösti,
rösti recept,
recept na rosti,
švýcarské bramborové rosti,
recept rösti,
rosti recepty,
svycarské resti,
švýcarské bramborové placky,
švýcarské resty,
svicarske rosti,
rösti švýcarské,
švýcarské recepty,
bramborové rösti,
svicarske bramborové rosti,
recepty s rosti,
bramborové rostirecept,
svycarske jidlo rosti,
svycarske bramborove resty
Suroviny:
pórek,
sůl,
máslo,
sýr nastrouhaný,
slanina
Komentáře (3)