Suroviny
Porce: 4+
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 382 kJ / 330 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,21 g |
| Tuky | 4,08 g |
| Vláknina | 21,95 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 32 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 58,78 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kachna plněná jalbky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EgYK
Moje poznámka
Kachna plněná jalbky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EgYK
Nejnovější recepty
Vánoční oplatky
Přidáno před 10 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 11 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 12 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 13 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 14 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 3 hodinami
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 4 hodinami
Poctivá vánočka
metrix7 před 4 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Slavista62 před 4 hodinami
Krkovička z trouby
Sahula před 4 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
habis před 5 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AlienkaKalousova před 5 hodinami
Domácí laskonky aneb: Křehké bílkové pokušení
milhausz1984 před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
busy_dad před 5 hodinami
Celerová pomazánka
Toms1 před 6 hodinami
Tématické fráze:
plněná kachna,
vývar z kachny,
pečená kachna plněná jablky,
kachna plněná jablky,
plněná kačena,
kachna ve vyvaru,
kachna plnena,
plněná pečená kachna,
priprava kachny na jablka,
kachna bez sadla,
kachna plnena jabkama,
kachna plnena jablky recepty,
kachna plněná s cibulí,
plněná kachna 2019,
top recepty pecena kachna na jablkách,
kachna v alobalu,
top recepty kachna,
husa plněná jalbky recept,
sádlo z kachny,
kachny plněná cibulí
Suroviny:
kachna,
cibule,
sůl,
kmín drcený,
jablko,
voda,
alobal,
zelí sterilované červené,
cibule,
sádlo,
vývar,
mouka hladká,
sůl,
ocet
Komentáře (1)