Dvojité maso s nivou

jirka66 Kuchař:

Vepřové maso 3 názory

43

Suroviny

vepřové maso
kuřecí maso
Niva
cibule
sůl
pepř
hladká mouka
kousek zeleninového bujonu
olej na smažení
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Vepřové maso naklepu na tenké řízky, osolím a opepřím (kdo chce, může použít své oblíbené koření – na steaky a podobně)

  2. Následně si stejným způsobem připravím kuřecí maso které, však pouze osolím a položím na plátek vepřového, přidám nivu a přehnu, aby vznikla kapsa.

  3. Okraje sklepnu k sobě. Osmahnu na tuku podleji, přidám zeleninový bujon a nechám změknout.

  4. Potom vyvařím šťávu až na tuk na kterém osmahnu cibulku.

  5. Zapráším hladkou moukou, kterou taky trochu osmažím mírně podleji a nechám šťávu provařit.

  6. Vzniklou omáčku přepasíruji přes jemný cedník.

  7. Přidám zpět maso, aby se prohřálo, a můžeme podávat.

Poznámka

Já to mám rád s rýží nebo vařenými brambory a červenou řepou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Dvojité maso s nivou

  • Alena Šemberová Alena Šemberová(neregistrovaný)

  • Levik Levik

    Evík:Já to zase peču a je to moc dobré s bramborem a nebo hranolky.:yes:

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Dělám prakticky stejně, ale tak hezké jako na té fotce to jaksi není :-O;-):-p, jinak také k tomu milujem červenou řepu :-p:-*:yes:

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo