Suroviny pro 14
14
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 29 051 kJ / 6 943 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 489,99 g |
Tuky | 460,43 g |
Vláknina | 10,22 g |
Cholesterol | 9,22 g |
Sodík | 2,15 g |
Sůl | 5,32 g |
Sacharidy | 206,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí kaldoun
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EEK0
Moje poznámka
Kuřecí kaldoun
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EEK0
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 8 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 19 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 23 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rebarborovo-jahodový koláč s drobenkou
Dogys před 11 minutami
Bábovka s povidly
jvsjvrj před 14 minutami
Míša řezy
Alena Kovarova před 20 minutami
Květáková polévka
vaclavtrnka2010 před 56 minutami
Jednoduché máslové sušenky
Kucharinqqqq před 58 minutami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 1 hodinou
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 1 hodinou
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 2 hodinami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 2 hodinami
Tématické fráze:
drůbeží kaldoun,
polévka kaldoun kuřecí,
drůbeží kaldon,
kaldoun z kurete,
kaldoun,
kuřecí caldon,
kuřecí polévka kaldoun,
kuřeci kalgon,
kaldoun z kuřecího masa,
kuřeci krky recept,
recept na kaldoun,
kremovy kureci vyvar,
játrové knedlíčky recept,
jatrove knedlicky,
kkureci kaldoun,
kuřeci kaldoun s knedlíčky,
kaldoun recept,
recept kaldoun,
kalgon polévka,
kaldounu
Suroviny:
skelet kuřecí,
zelenina kořenová,
cibule,
voda,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
sůl,
máslo,
mouka hladká,
květ muškátový,
játra kuřecí,
máslo,
vejce,
česnek,
sůl,
pepř,
majoránka,
strouhanka
Komentáře (4)