Olomoucký burger

Bezmasá jídla Doba přípravy: 40 minut 2 názory

Bezmasá jídla Doba přípravy: 40 minut 2 názory

Suroviny dle počtu strávníků

Množství dle počtu strávníků:
olomoucké tvarůžky (syrečky)
hladká mouka na obalení
rozšlehané vejce na obalení
strouhanka na obalení
olej na smažení
houskové bulky, kaiserky, minibagetky...
lahůdková cibulka nebo cibule
ledový salát (nebo jiný)
kečup dle chuti - není nutný
tatarská omáčka nebo majonéza, spaky, dipy...
a další zelenina dle chuti - rajče, paprika...

Postup přípravy receptu

  1. Tvarůžky obalíme klasicky v trojobalu, klidně i dvakrát (stačí po obvodě), aby při smažení nevytékaly. Smažíme v rozpáleném oleji z obou stran dozlatova.

  2. Pečivo rozkrojíme a vložíme do něj salát, zeleninu, osmažené tvarůžky, cibuli, přeliv podle chuti a zaklopíme.
    Pečivo (řezné plochy) můžeme před plněním nahřát nasucho na pánvi.

  3. Zpevnit burgery můžeme delším párátkem nebo špejlí. Podáváme ihned.

Komentáře k receptu Olomoucký burger

Tématické fráze: burger z tvarůžků tvaruzek v bulce recepty burgry s tvaruzkem recepty olomouc přeliv na burger burger s olouckými tvarůžky tvaružkove burgry burgery z olomouckých tvarůžků paprika plněná olomouckým syrečkem na gril burgery s tvaruzkem smažení burgerů minibagetky recepty top recepty syrečky v bulce smažené tvarůžky v bulce burger s olomouckyma pečivo na burgery