Játrová paštika domácí
Játrová paštika namazaná na plátku čerstvého chleba je velmi oblíbená svačinka na rodinné výlety i během klidného víkendu. Připravte si jednoduchou a jemnou paštiku podle našeho receptu a překvapte své blízké.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 46 363 kJ / 11 081 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 633,20 g |
Tuky | 918,72 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 4,46 g |
Sodík | 2,76 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 66,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Použít červená víčka. Vyzkoušeno letitě, recept od maminky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 3. 2024 20:02
14. 1. 2018 13:20
8. 11. 2015 11:21
http://makova-panenka.cz/recepty/domaci-pastika-re...
19. 9. 2015 11:02
28. 6. 2015 15:22
20. 6. 2015 09:46
21. 4. 2015 06:47
4. 10. 2012 18:59
26. 9. 2012 06:07
9. 6. 2012 11:59
17. 5. 2012 21:02
7. 4. 2012 08:04
19. 3. 2012 13:29
4. 3. 2012 11:11
1. 12. 2011 11:54
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 20 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Šlehaná vejce vařená ve formičkách
Přidáno 26. 3. 2024 13:25
Právě bylo uvařeno:
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 19 sekundami
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 2 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 2 hodinami
Listové těsto
misak2 uvařila před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 10 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 11 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 11 hodinami
Mazanec pro Irenku
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Smetanové kari
Luciehola uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Už jste ochutnali zelené pivo? Hit Velikonoc má nejen neobvyklou barvu, ale často i specifickou chuť
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Jak připravit dokonalé játrové knedlíčky do polévky? Poradíme, jaká játra na ně použít a jak je zpracovat
Další recepty
Tématické fráze: jatrova pastika játrová paštika recept pastika recept paštika výroba paštiky recept na jatrovou pastiku domácí paštika z vepřových jater domácí játrovka výroba játrové paštiky zavařování paštiky do sklenic recept játrová paštika vepřová játrová paštika paštika játrová játrová paštika z vepřových jater vepřová paštika recepty jatrova pastika recept paštika jatrova pastika do sklenic zavařování paštiky vepřová paštika s játry
Suroviny: bůček, cibule, játra, koření nové koření, pepř mletý, sůl, koření paštikové
Játrová paštika domácí
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8qLj
28 názorů