Budapešť z Budapešti - brynza terjedése

Karolina09 Kuchařka: Karolina09

Pomazánky 2 názory

Suroviny

125 g brynzy
2 lžíce kozího másla
tučná zakysaná smetana na zředění
2 lžičky maďarské sladké paprikové pasty
30 g pažitky
pepř
sůl
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Brynzu utřete s máslem, přidejte smetanu, paprikovou pastu, osolte a opepřete. Na závěr vmíchejte nasekanou pažitku.

  2. Podávejte s tmavým pečivem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Budapešť z Budapešti - brynza terjedése

  • Karolina09 Karolina09(autor receptu)

    cecilka: překlad není doslovný, tak se to vžilo.

    Odpovědět

  • cecilka cecilka

    Môže to byť skvelé , ale keď už, tak "Budapesti juhsajt terjédésé". No a ani v Maďarsku nedávajú do juhsajt terjédésé kozie maslo, ale obyčajné, kravské. To prvé je totiž veľmi drahé.

    Odpovědět

Tématické fráze: kozí brynza top recepty brynza maďarská pomazánka z brynzy pomazanka z brynzy madarska brynza recept kozi brynza recepty brynza recepty

Zapomněl/a jsem heslo