Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 726 kJ / 413 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,86 g |
Tuky | 0,77 g |
Vláknina | 21,18 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 154 mg |
Sůl | 0,32 g |
Sacharidy | 83,24 g |
Postup přípravy
Podáváme se zeleninovou oblohou, zeleninovými saláty či kompotem.
Zveřejněno 1. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Batáty s hlívou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VqDo
Moje poznámka
Batáty s hlívou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VqDo
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 7 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 7 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 8 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 12 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 12 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
ZboSy před 16 minutami
Listové šátečky plněné šimlovou nádivkou a švestkami
ZboSy před 42 minutami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Nanda91 před 49 minutami
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 5 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 7 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 7 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 8 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 8 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 9 hodinami
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 9 hodinami
Tématické fráze:
batáty recepty,
batáty recept,
vařené bataty,
batáty vařené,
bataty s hlívou ústřičnou,
smažené batáty,
bataty s hlivou,
batáty vařené recepty,
recepty batáty,
recept na batáty,
batáty top recepty,
recepty s batáty,
hliva bataty,
vařené batáty recept,
hliva ustřična a bataty,
pečená hlíva s batáty,
vařené patáty,
hlíva ústřičná s batáty,
omáčka z batátů,
vařené batáty a hlívou
Suroviny:
batáty,
hlíva ústřičná,
cibule,
česnek,
rozmarýn,
tymián,
olej,
sůl,
omáčka sojová
Komentáře (1)