Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maso čtyř barev v přírodní šťávě

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 50 min doba tepelné přípravy v tlakovém hrnci

70 min (20 min příprava + 50 min tepelná úprava, doba tepelné přípravy v tlakovém hrnci)

3. 3. 2018 00:38

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 824 kJ / 914 kcal
Bílkoviny178,18 g
Tuky19,17 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 334 mg
Sodík 474 mg
Sůl1,02 g
Sacharidy6,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

medanek medanek

9. 3. 2018 02:32

:yes::yes::-K

Irule Irule

7. 3. 2018 14:25

<3:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zahusteni sťáva na maso zahuštění štávy guláš ve vlastní štávě bez zahuštění pepř čtyř barev recepty zahuštění stavy k masu maso sedmi barev recept na přírodní masovou šťávu maso dvou barev na štávě recept na přirodni maso na štavě přírodní maso na barevném pepři maso ctyrech barev guláš čtyř barev zahuštění šťávy z masa

Suroviny: kuřecí stehenní řízky, maso krůtí, maso vepřové, hovězí zadní, cibule, olej, sůl, pepř mletý, olej, mouka hladká

TopRecepty.cz

Maso čtyř barev v přírodní šťávě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6q8Q