Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborové halušky se zelím a uzeným bůčkem

Hodnocení receptu je 4,8 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 5. 2018 18:00

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie12 165 kJ / 2 907 kcal
Bílkoviny100,71 g
Tuky108,69 g
Vláknina29,20 g
Cholesterol 161 mg
Sodík 3,05 g
Sůl7,00 g
Sacharidy369,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

22. 5. 2018 06:38

marbene: To ti neporadím, nemám prehľad v Čechách. U nás ho dostať v každých kuchynských potrebách., Pozri na fotky v tomto recepte https://www.toprecepty.cz/recept/12217-halusky-se-... , ne jednej je dobre vidieť to strúhadlo. Otočí sa na opačnú stranu, nie na tú ako sa strúha, a cesto tlačíš proti slzičkám strúhadla. Ide to rýchlo. Ak môžem doporučiť, kúp si klasické, pocínované, nie s obrubou z umelej hmoty.;-)

marbene marbene

21. 5. 2018 20:19

tejaja: Mám ještě cednik s velkými dírkami.To jsem protlačovala pomocí špachtle,ale to struhadlo si koupim.Chodim do Orionu,tam bych ho mihla sehnat????

tejaja tejaja

21. 5. 2018 20:13

marbene: :-) Ide to fajn, iba musíš mať šikovné ruky. Musí to ísť rýchlo. Ale ako som písala je to dávam cez strúhadlo s veľkými slzičkami. ;-)

marbene marbene

21. 5. 2018 19:52

Nadia22: To jsem nezkoušela,ale příště určitě????

Nadia22 Nadia22

21. 5. 2018 19:48

Taky mam cednik na halusky, ale radsi odkrajuji nozem.:-) Prkynko mam na kraji hrnce a rovnou odkajuji do varici vody. Tak je to jednoduche.

marbene marbene

20. 5. 2018 21:24

tejaja: Díky:-)

marbene marbene

20. 5. 2018 21:21

tejaja: Cednik na halušky mám,ale radši je vykrajuju lžičkou:-D

tejaja tejaja

20. 5. 2018 21:20

;-);-) Teraz je to ok. ;-)

tejaja tejaja

20. 5. 2018 21:15

marbene: No, práve...ono to sú halušky. :-) Cesto sa buď pretlačuje cez špeciálne sitko (ja pretláčam cez strúhadlo s veľkými slzami) alebo sádže z lopára ako píšeš, ale stále sú to halušky. ;-)

marbene marbene

20. 5. 2018 20:56

tejaja: Vím,že noky se odkrajuji z valečků těsta .Tohle jsou vlastně halušky,akorát těsto nezpracovávám přes struhadlo,ale vykrajuju malou lžičkou.Já to opravim na halušky.Snad nebude název vadit:-(

tejaja tejaja

20. 5. 2018 20:40

Prečo sa to volá nočky?:-O

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: halušky se zelím bramborove halusky halušky se zelím a uzeným video halušky se zelím a uzeným recepty na halušky ze zelím a uzeným halušky recept video bramborové halušky se zelím a uzeným masem bramborové halušky video halušky se zelím recept bramborové halušky recept halušky se zelím a uzeninou halusky orion recept jak uvařit špecle zeli a uzenym buckem bramborák s uzeným a zelím bramborové halušky s uzeným masem halusky s uzeninou recept halušky se zelím recepty halušky se zelím sterilované zelí na halušky recept rychlo halusky

Suroviny: brambory, mouka polohrubá, sůl, cibule, bůček uzený, kmín celý, zelí sterilované

TopRecepty.cz

Bramborové halušky se zelím a uzeným bůčkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mpxn