Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 937 kJ / 941 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,41 g |
Tuky | 65,17 g |
Vláknina | 1,39 g |
Cholesterol | 440 mg |
Sodík | 1,25 g |
Sůl | 3,09 g |
Sacharidy | 9,53 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 7. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Filé z tresky ve smetanové omáčce s hořčicí a kapary
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vBXX
Moje poznámka
Filé z tresky ve smetanové omáčce s hořčicí a kapary
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vBXX
Nejnovější recepty
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 4 hodinami
Vejce s dijonskou omáčkou s mrkvovými knedlíky
Přidáno před 5 hodinami
Mrkvové knedlíky s mozzarellou
Přidáno před 6 hodinami
Palačinky se špenátem
Přidáno před 15 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno 29. 4. 2025 20:01
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno 29. 4. 2025 15:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 7 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 8 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 8 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 10 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 10 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 11 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 11 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 12 hodinami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 12 hodinami
Brasírovaný hovězí krk (aneb i mistr kuchař se splete)
Renata Svetnov před 14 hodinami
Tématické fráze:
filé v hořčičné omáčce,
treska v hořčičné omáčce,
treska recepty,
file ve smetanove omáčka,
omacka na smetane z treska,
omacka na smetane z treska,
treska ve smetanové omáčka recept,
treska na horčičné omáčce,
recepty z kapary,
kapary recepty,
filé s kapary,
omacka na rybu kapary
Suroviny:
filet z tresky,
smetana ke šlehání,
kapary,
hořčice dijonská,
olej olivový,
sůl,
petrželka
Komentáře (4)