Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 119 kJ / 745 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,60 g |
| Tuky | 18,07 g |
| Vláknina | 21,30 g |
| Cholesterol | 48 mg |
| Sodík | 113 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 103,46 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 8. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory přelité jogurtovou omáčkou se dvěma druhy hub
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x4Gr
Moje poznámka
Brambory přelité jogurtovou omáčkou se dvěma druhy hub
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x4Gr
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 3 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 6 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 8 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 11 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 12 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 1 hodinou
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 2 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 2 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 3 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 4 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 5 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 5 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 5 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 6 hodinami
Tiramisu od Itala
Chasti před 6 hodinami
Tématické fráze:
recepty z hub,
jogurtová omáčka,
recepty z hub a brambor,
recepty z brambor,
brambory se dvěma druhý hub,
recept z brambor a hub,
brambory dva druhy hub,
maso přelité omáčkou,
brambory recept,
recept z hub a brambor,
voda z namocenych hub,
omacka z hub z jogurtem,
co vse uvarit z jogurtu
Suroviny:
brambory,
houby sušené,
žampióny,
jogurt řecký,
vývar kuřecí,
cibule šalotka,
máslo,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
kmín mletý,
cukr,
koření nové koření,
bobkový list
Komentáře (3)