Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 005 kJ / 718 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,36 g |
Tuky | 52,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 548 mg |
Sodík | 483 mg |
Sůl | 1,77 g |
Sacharidy | 28,92 g |
Postup přípravy
Krok 1: Suroviny smícháme a rozdělíme na bochánky. Pak rozválíme bochánky na placku o tlouštce 0,5 cm.
Krok 2: Připravíme kečup nebo rajský protlak, přidáme k němu oregano, bazalku a rozetřeme na těsto. Ozdobíme šunkou, slaninou, salámem, klobásou, kukuřicí, ananasem, žampiony, chilli a navrch posypeme eidamem nebo mozzarellou.
Krok 3: Pizzu pečeme na 180°C.
Zveřejněno 2. 3. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pizza 3 - těsto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YLMp
Moje poznámka
Pizza 3 - těsto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YLMp
Nejnovější recepty
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 9 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno před 23 hodinami
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno 15. 9. 2025 10:13:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové na způsob golubců
samsi před 4 minutami
Drobenková buchta se švestkami
aladew před 9 hodinami
Sypaný tvarohovo-jablečný koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 10 hodinami
Řecká musaka
misula29 před 11 hodinami
Jablečné koláče
macchinhtri030 před 14 hodinami
Treska na másle
Houmicek před 15 hodinami
"Gulášovka"z cukety
Jaruskaa před 17 hodinami
Polévka z červené čočky se slaninou a hruškou
kokronilla před 18 hodinami
Pečená rajčatová směs
Marfyk před 21 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Pitan 15. 9. 2025 20:19
Tématické fráze:
pizza z pytliku
Suroviny:
jogurt bílý,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
vejce,
sůl,
olej
Komentáře (5)
http://ilovedestinfl.com/destin-restaurants/best-l...
ach jo, proč už zase