Brambory s tuňákem a hokkaido - pro nejmenší

Suroviny

1/4 dýně hokkaido
2 PL tuňáka ve vlastní šťávě
kousek pórku
brambory

Postup přípravy receptu

  1. Hokkaido omyjeme, pokud je špatná slupka, odkrojíme ji. Nakrájíme ji na kousky. Pórek nakrájíme na půlkolečka.

  2. Do kastrůlku nalijeme trochu šťávy z tuňákové konzervy a krátce na ní podusíme pórek. Přidáme hokkaido a tuňáka a necháme dusit, než je dýně hokkaido měkká. Podle potřeby podlijeme vodou.

  3. Když je hokkaido měkká, pomačkáme ji mačkadlem na brambory.

  4. Podáváme s uvařenými bramborami.

Poznámka od kuchařky

Vhodnost dle zavedených surovin.

Není třeba solit, tuňák je slaný sám o sobě.

Tuňáka jsem měla Nixe z Lidlu.

Komentáře k receptu Brambory s tuňákem a hokkaido - pro nejmenší

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: zapekané brambory s tunákem tuňák dýně cuketa brambory hokaido recepty tunák nixe recepty