Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Velikonoční nádivka s uzeným

Nádivka z uzeného masa je tradičně připravována na velikonoční svátky, ale samozřejmě ji můžeme připravit kdykoliv během roku. Bylinky můžeme použít jak čerstvé, tak i sušené, nebo, pokud máme, tak i mražené.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 45 min Doba tepelné úpravy: 45 min

90 min (45 min příprava + 45 min tepelná úprava)

24. 4. 2019 14:30

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 283 kJ / 2 697 kcal
Bílkoviny172,03 g
Tuky159,34 g
Vláknina8,60 g
Cholesterol 1,50 g
Sodík 7,74 g
Sůl18,35 g
Sacharidy139,32 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rozmarynaH rozmarynaH

16. 3. 2023 23:45

Dovolila jsem si přidat fotografii k receptu ...

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: velikonoční nádivka s uzeným velikonoční nádivkas uzeným velikonocni nadivka se slaninou velikonoční nádivka s uzenym, slaninou a koprivami velikonoční nádivka s uzeným z leták albert velikonoční nádivka s uzenunou velikonoční nádivka s uzeným a kopřiva velikonocno nadivka s uzenonou nadivka recept nadivka velikonicni velikonoční nádivka recept nádivka velikonoční nádivka z uzeninou anglická slanina

Suroviny: vejce, mléko, slanina, strouhanka, maso uzené, petržel, rohlík, pepř mletý, sůl, máslo, květ muškátový, máslo

TopRecepty.cz

Velikonoční nádivka s uzeným

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AZ7j