Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečená vepřová kýta na zelenině a slanině

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

7. 11. 2018 02:43

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie9 249 kJ / 2 211 kcal
Bílkoviny180,02 g
Tuky146,27 g
Vláknina8,42 g
Cholesterol 490 mg
Sodík 2,54 g
Sůl6,00 g
Sacharidy39,32 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

medanek

26. 11. 2018 03:39

Anna Kocikova: Moc děkuji Aničko:-K:-K:-)

Anna Kocikova

13. 11. 2018 21:45

Krásné aranžmá chutné dobroty<3:-K

medanek

10. 11. 2018 19:52

Veronika.Hrozna: :-D:-D:-D Verunko, nemám čuníka :-D:-D bohužel ;-)

medanek

10. 11. 2018 19:51

Veronika.Hrozna: To je bramborový salát, nebylo to jako součást k psanému receptu. Jen jsem poznamenala, že je možné použít i bramborový salát jako přílohu.:-):-)

Veronika.Hrozna

8. 11. 2018 19:31

casino: Ona to nenapsala , abychom tady nevěděli, že má čuníka ,udírnu, lák a vůbec , kape mi slina do kláves!

Veronika.Hrozna

8. 11. 2018 19:28

že jsem tak zdrzlá, ale co to je,:-? jako příloha , vypadá to totiž báječně , ale neumím to identifikovat ?

medanek

7. 11. 2018 20:53

casino: Ano přesně tak :-) není uzená, jen byla naložená a pomalu upečená. :-)

casino

7. 11. 2018 19:01

medanek: "Kýta je růžová protože jsem ji přidala k naloženému masu na uzení "
Díky za poznámku:yes:
No, mně to od začátku připadalo jako uzené maso, ale říkal jsem si, proč by to paní nenapsala, že :-)

medanek

7. 11. 2018 18:47

Jana Dorazinová-Remková: Mc děkuji Jani :-K:-K

medanek

7. 11. 2018 18:46

Eja57: Moc děkuji, :-K:-K A ano, máš pravdu, bez PH se také dá, jak píšeš velice pomalu péct v troubě, ale tam se musí podlévat a hlídat to.

medanek

7. 11. 2018 18:41

hospodyne: Kýta je růžová protože jsem ji přidala k naloženému masu na uzení a byla tam 14 dní. Myslím, že jinak bude vypadat stejně jako vždy.:-) :-K

Eja57

7. 11. 2018 15:01

hospodyne: " po vlákně" ? ještě jsem si obrázky zvětšila, ale opravdu tam vidím klasické porcování rolády PŘES vlákno......

hospodyne

7. 11. 2018 14:35

:-KNa první kouknutí mě překvapila růžová barva masa a způsob porcování po vlákně. Ale moc hezky to vypadá a nakonec jíme příborem, tak je maso čím překrojit. V každém případě o víkendu budu realizovat. Kýtu jsem zrovna dnes koupila, tak ji prosolím, aby byla tak růžová jako na fotu. Opět :yes::yes:

Eja57

7. 11. 2018 09:25

Krása jako vždycky:yes: Jen prosím nějak do textu ten PH, je tam, že dáme do hrnce na na low 9 hodin....varianta pro nemajitele PH jistě pomalé pečení v troubě....:-K

JanaDorazinova

7. 11. 2018 08:13

Ty jsi neskutečná! Krásně to vypadá <3:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: vepřová kýta vepřová kýta recepty pečená vepřová kýta vepřová kýta na zelenině vepřová kýta recept pečená vepřová kýta v troubě vepřová kýta v troubě recepty z vepřové kýty pečená vepřová kýta se zeleninou vepřová kýta pečená vepřová kýta na zelenině recepty recepty vepřová kýta pečená pecena kyta recept na vepřovou kýtu recept pečená vepřová kýta vepřová kyta.recept recepty vepřová kýta kyta vepřová recepty vepřová kýta pečená v troubě recept z vepřové kýty

Suroviny: kýta vepřová, slanina, klobása pikantní, kapie, listy kapustové, cibule šalotka, mrkev, celer, brambory, cibulka jarní, česnek, pepř červený, vývar, omáčka chilli sladká, šlehačka

TopRecepty.cz

Pečená vepřová kýta na zelenině a slanině

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m4WO