Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Davídkův candát na tymiánu

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jaromira18 Jaromira18

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny

Porce: 3 porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie414 kJ /
99 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky11,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Candáta nakrájíme na porce, kůži po 1 cm rozřízneme asi 2 cm od jednoho konce k druhému, aby se nezkroutil. Porce nasolíme, potřeme tymiánem a necháme odležet. Krok 2: Strouhanku smícháme s moukou a porce obalíme. Na pánvi rozehřejeme máslo s olejem a candáta osmažíme do zlatova. Smažíme asi 10 -15 minut. Hotovou rybu hned podáváme.

Zveřejněno 22. 6. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Davídkův candát na tymiánu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jryB

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Davídkův candát na tymiánu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jryB

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
candát recept, candát recepty, recept candát, recept na candáta, recepty z candáta, recepty na candat, recepty s candáta, recepty candat, recept candát na tymiánu

Suroviny:
candát, tymián, sůl, mouka hladká, strouhanka, olej

Přidat fotografie receptu