Suroviny
Porce: 3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 414 kJ / 99 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 11,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Candáta nakrájíme na porce, kůži po 1 cm rozřízneme asi 2 cm od jednoho konce k druhému, aby se nezkroutil. Porce nasolíme, potřeme tymiánem a necháme odležet.
Krok 2: Strouhanku smícháme s moukou a porce obalíme. Na pánvi rozehřejeme máslo s olejem a candáta osmažíme do zlatova. Smažíme asi 10 -15 minut. Hotovou rybu hned podáváme.
Zveřejněno 22. 6. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Davídkův candát na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jryB
Moje poznámka
Davídkův candát na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jryB
Nejnovější recepty
Bábovka z pomazánkového másla s ořechy
Přidáno před 11 hodinami
Hrachová kaše bez mouky
Přidáno před 13 hodinami
Čočka se zeleninou
Přidáno před 14 hodinami
Cibulačka s červeným vínem
Přidáno před 15 hodinami
Rýžové nudle s krevetami
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové kostky po domažlicku
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková bábovka
NikoSarah7 před 3 hodinami
Zapečená polévka z červené řepy
Kajkajak před 3 hodinami
Rošťáci z vepřového masa
NikoSarah7 před 4 hodinami
Měkké medové perníčky
Taraa121 před 5 hodinami
Meruňkový páj
Xsaxana před 5 hodinami
Hrnkové palačinky
milanow před 6 hodinami
Kuřecí nudličky na kari se zeleninou, pečené v HF
Alena Cermakova před 6 hodinami
Jablečný perník s ořechy
Ivana_Eignerova před 6 hodinami
Cuketová polévka zase malinko jiná
klomdike před 7 hodinami
Tématické fráze:
candát recept,
candát recepty,
recept candát,
recept na candáta,
recepty z candáta,
recepty na candat,
recepty s candáta,
recepty candat,
recept candát na tymiánu
Suroviny:
candát,
tymián,
sůl,
mouka hladká,
strouhanka,
olej
Komentáře (3)
Díky