Postup přípravy
Zveřejněno 18. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bedly jako škvarečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MjYQ
Moje poznámka
Bedly jako škvarečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MjYQ
Nejnovější recepty
Kapr na křenu
Přidáno před 12 hodinami
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 19 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 20 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 21 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 21 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno 10. 12. 2025 14:21:35
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční bramborový salát se sojanézou
puppystaff1993 před 6 hodinami
Celerová pomazánka s nádechem česneku
Olympus před 7 hodinami
Šlehačkové cukroví
KekkyPetra před 7 hodinami
Vánočka II
Sojkal před 8 hodinami
Citronové rohlíčky
Terka39 před 9 hodinami
Nejlepší nadýchané muffiny
VerunkaBerunka před 9 hodinami
Uherská pěna
Daami před 11 hodinami
Zelňačka z hlávkového zelí
Kajkajak před 12 hodinami
Mandlové laskonky
IRBONA před 12 hodinami
Tématické fráze:
bedla recept,
škvarky z bedel,
bedle na kmine,
škvarky z bedly,
bedly na kmíně,
polévka z bedel,
recepty z bedly,
nejlepší recepty z bedel,
bedly na sádle,
bedle recepty,
bedla,
recepty z bedel,
bedla na kmíně,
bedly recepty,
bedla recepty,
bedla na sádle,
škvarky z bedlí,
ryzec syrovinka recept,
držtková polévka z bedel,
držková polévka z bedel
Suroviny:
houba bedla,
sůl,
kmín celý,
sádlo
Komentáře (19)
Akosi som tento spôsob úpravy bediel ignorovala, ani neviem prečo. Len som doteraz vysmážala, alebo plnila malé hlavičky. Ale akonáhle natrafím na bedle, zas budú "škvarečky".
Zajímavé
U nás se to dělá celá desetiletí a zrovna včera jsem si říkal proč sem lidi dávají furt stejné recepty...
Je to bleskovka
Podobně jako se při zabíjačce první dělá mozeček, tak po návratu z lesa se první dělají bedly jen tak narychlo
Kloboučky krájím na menší kousky a smažím na přepuštěném okmínovaném másle s česnekem.Na začátku zakápnu worsesterem a trochou vody,5 minut dusím pod pokličkou a poté prudce smažím do zlatavé barvy