Zavařené hrušky s citrónom

ivako Kuchař: ivako

Zavařeniny 5 názorů

Suroviny

Očištěné nakrájené hrušky
plátky citrónu
krystalový cukr 4 lžíce na
7 dcl vody
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Do sklenice nandáme hrušky, přidáme cukr, zalejeme vodou, navrch dáme plátky citrónu a sklenici zavřeme.

  2. Sterilizujeme asi 10 minut.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Zavařené hrušky s citrónom

  • ivako ivako(autor receptu)

    inak pekne ste ma tu rozobrali:-Obudem uz doslednejsia v pisani receptov;-)

    Odpovědět

  • ivako ivako(autor receptu)

    sterilizujem podla toho,ake je ovocie.Ked je tvrdsie sterilizujem dlhsie tak 20 minut a ak je makke tak len 10 minut,to je podla mna dost.A sterilizujem normalne pri vreni vody.Viem ze to je asi vela,ale zatial som nemala ziadny problem s kazenim sa kompotov.A tak to uz roky robí moja mama a tiez ziadny problem.

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    No, možná se nám ivako po celodenním vaření ozve aspoň večer!!:-D:-)), aby nám zodpověděla na naše otázky!:-))

    Odpovědět

  • Merylas Merylas

    Taky se mi to zdá strašně málo. Ivako, při jaké teplotě steriluješ a to se ti kompoty nekazí? 7 dl jsou velké sklenice. Děkuji.

    Odpovědět

  • cathleen cathleen(moderátorka)

    Hrušky sterilovat jen 10 minut:-? Zkazí se...pokud nejsou určené k rychlé spotřebě.

    Odpovědět

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: jak zavarit hrusky zavareni hrusek recept na zaváření hrušek zavařeniny hrušky jak se zavaruji hrusky hrusky recept recepty z hrušek zavařit hrušky gratinované hrušky recept jak zavařit hrušky hrušky zavařit zavaření hrušek recept jak zavařit hruška hruškové zavařeniny jak zavařit hrušky ? zavařena dýně hrušky recepty recepty l. hrušky recepty l. hrušky jak zavarithrusky

Zapomněl/a jsem heslo