Zavařené hrušky s citrónom

ivako Kuchař: ivako

Zavařeniny 5 názorů

Suroviny

Očištěné nakrájené hrušky
plátky citrónu
krystalový cukr 4 lžíce na
7 dcl vody
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Do sklenice nandáme hrušky, přidáme cukr, zalejeme vodou, navrch dáme plátky citrónu a sklenici zavřeme.

  2. Sterilizujeme asi 10 minut.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 27 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Zavařené hrušky s citrónom

  • ivako ivako(autor receptu)

    inak pekne ste ma tu rozobrali:-Obudem uz doslednejsia v pisani receptov;-)

    Odpovědět

  • ivako ivako(autor receptu)

    sterilizujem podla toho,ake je ovocie.Ked je tvrdsie sterilizujem dlhsie tak 20 minut a ak je makke tak len 10 minut,to je podla mna dost.A sterilizujem normalne pri vreni vody.Viem ze to je asi vela,ale zatial som nemala ziadny problem s kazenim sa kompotov.A tak to uz roky robí moja mama a tiez ziadny problem.

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    No, možná se nám ivako po celodenním vaření ozve aspoň večer!!:-D:-)), aby nám zodpověděla na naše otázky!:-))

    Odpovědět

  • Merylas Merylas

    Taky se mi to zdá strašně málo. Ivako, při jaké teplotě steriluješ a to se ti kompoty nekazí? 7 dl jsou velké sklenice. Děkuji.

    Odpovědět

  • cathleen cathleen(moderátorka)

    Hrušky sterilovat jen 10 minut:-? Zkazí se...pokud nejsou určené k rychlé spotřebě.

    Odpovědět

Tématické fráze: jak zavarit hrusky zavareni hrusek recept na zaváření hrušek zavařeniny hrušky jak se zavaruji hrusky hrusky recept recepty z hrušek zavařit hrušky gratinované hrušky hrušky jak zavařit recept jak zavařit hrušky hrušky zavařenina zavarenina hrusky hrušky zavařit recept zavaření hrušek zavaření hrušek recept sterilovat hrušky jak zavařit hrušky recept jak sterilovat hrušky jak zavařit hruška

Zapomněl/a jsem heslo